Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Inzethor

Inzethorren van Madozon

De ramen open kunnen zetten, zonder last van muggen en ander ongedierte? Inzethorren van Madozon zijn vrijwel geschikt voor alle type ramen. Als u de keuze maakt voor een inzethor moet u rekening houden met de afmetingen van de profielen, het type raam, eventuele ventilatieroosters, lekdorpels en zonwering of rolluiken op het kozijn waardoor de hor niet zou passen.

Inzethorren Madozon

De ramen open kunnen zetten, zonder last van muggen en ander ongedierte? Inzethorren van Madozon zijn vrijwel geschikt voor alle type ramen.

Als u de keuze maakt voor een inzethor moet u rekening houden met de afmetingen van de profielen, het type raam, eventuele ventilatieroosters, lekdorpels en zonwering of rolluiken op het kozijn waardoor de hor niet zou passen. Bij Madozon adviseren we u graag bij uw keuze. Onze maten van de inzethorprofielen zijn: 20 mm, 27 mm, 34 mm, 42 mm, en 34 mm met dunne lip, speciaal voor politiekeurmerk kozijnen. Met het plaatsen van een inzethor hoeft u niks te schroeven of te boren in uw houtwerk.

Voordelen

In de lente en zomer weert u insecten die binnen willen komen als u de ramen openzet. Met inzethorren kunt dus in alle rust uw huis ventileren. Ook waait er geen vuil naar binnen. Uw inzethor helpt dus ook met het schoonhouden van uw woning!

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u het ideale inzethor dat bij uw wensen en behoeften past. Kom vrijblijvend  bij ons langs om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Waarom kiest u voor een Madozon inzethor?

Inzethorren van Madozon zijn vrijwel geschikt voor alle type ramen.

Onze maten van de inzethorprofielen zijn: 20 mm, 27 mm, 34 mm, 42 mm, en 34 mm met dunne lip, speciaal voor politiekeurmerk kozijnen.

Met het plaatsen van een inzethor hoeft u niks te schroeven of te boren in uw houtwerk.

In de lente en zomer weert u insecten binnen te komen. U kunt in alle rust uw huis ventileren.

Er waait er geen vuil naar binnen, een inzethor helpt met het schoonhouden van uw woning.

Bekijk de projecten van onze Inzethor

Er zijn nog geen projecten van Inzethor.

Madozon zonwering uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering