Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Pergolazonwering

Pergolazonwering van Madozon

Pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één. De pergolazonwering wordt aan één muur bevestigd en uitgerust met verticale staanders. Hierdoor wordt de muur minder belast en het maakt montage bijna overal mogelijk. Daardoor is de  pergolazonwering van Madozon zonwering een goed alternatief voor situaties waar een terrasscherm niet mogelijk is.

Madozon pergolazonwering

De pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één. De pergolazonwering wordt aan één muur bevestigd en uitgerust met verticale staanders. Hierdoor wordt de muur minder belast en het maakt montage bijna overal mogelijk. Daardoor is de pergolazonwering van Madozon zonwering een goed alternatief voor situaties waar een terrasscherm niet mogelijk is.

De pergalozonwering is een compleet gesloten systeem. Hierdoor zit uw doek bij gesloten stand helemaal opgesloten in het systeem en waardoor uw doek beschermd is tegen alle weersinvloeden. Deze pergolazonwering kan tot maar liefst 6 meter breed gemaakt worden met een maximale uitval van 5 meter. De slimme mechaniek zorgt voor een permanent strak doek. Om het gebruikersgemak te optimaliseren is het systeem elektrisch bedienbaar.

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende (doek)kleuren. Zo vindt u de perfecte pergolazonwering die bij u past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken of vraag direct een offerte aan.

Waarom kiest u voor een Madozon pergola?

Pergolazonwering is een zonwering en overkapping in één.

Wordt aan één muur bevestigd en uitgerust met verticale staanders.

Pergolazonwering is een compleet gesloten systeem.

Kan tot maar liefst 6 meter breed met een maximale uitval van 5 meter.

De slimme mechaniek zorgt voor een permanent strak doek.

Bekijk onze Pergolazonweringprojecten

Pergolazonwering Raalte

Pergola Zonwering Notter

Pergola Zonwering Almelo

Pergolazonwering Nijverdal

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering