Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Markiezen

Markiezen van Madozon

Bij Madozon zonwering heeft u keuze uit diverse modellen markiezen zoals een standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz. Onze markiezen zijn vervaardigd van aluminium of hout. De boven- en zijplanken voor de markies zijn gelijkwaardig uit te voeren. Het geraamte van onze houten markiezen wordt vervaardigd uit eerste klas Scandinavisch vurenhout.

Madozon markiezen

Bij Madozon Zonwering heeft u keuze uit diverse modellen markiezen zoals een standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz. Onze markiezen zijn vervaardigd van aluminium of hout. De boven- en zijplanken voor deze vorm van zonwering zijn gelijkwaardig uit te voeren. Het geraamte van onze houten markiezen wordt vervaardigd uit eerste klas Scandinavisch vurenhout.

Houten Markiezen

Het houtwerk leveren we in een door u gekozen RAL-kleur. Voor het schilderen in een ander kleursysteem dan de standaard RAL-kleuren berekenen we een toeslag. Als u geen kleuropgave doet, leveren we het houtwerk in RAL 9001. Uni-doek in diverse standaardkleuren en breedtes leveren wij naadloos. Uni doek op 120 cm breedte én streepdessins worden in banen aan elkaar gestikt.

Alluminium Markiezen

Het frame van onze aluminium markiezen wordt gemaakt van 15 micron geanodiseerd profiel van 55 x 15 mm, 100 x 15 mm of 35 x 15 mm. Het is mogelijk om de markies te laten moffelen in elke gewenste RAL-kleur. Standaard markiezen (model 1-2 en 15) tot 5 meter zijn gepoedercoat in RAL 9001 en 9010 (zonder meerprijs).

Handbediening

Onze markiezen worden standaard geleverd met koordbediening en kikker in RAL 9001. De bedieningskant bij de handbediende markiezen kan zowel links als rechts geplaatst worden. Bij handbediening is er keuze uit diverse systemen, zoals koord en kikker, bediening boven of onder, of eventueel met doorvoerkatrol voor bediening van binnenuit. Een andere mogelijkheid is een bandopwinder of staaldraadwindwerk. Bij deze types loopt de bediening bovenlangs en moet er aan de hardhouten kap een bedieningslat gemonteerd worden, om de bedieningsbuis uit het zicht te houden. Bij een koord onderlangs wordt i.v.m. slijtage van het doek een singelband (slijtstrook) aanbevolen. Dit kost € 40,- bruto per markies.

Elektrische bediening

Het is ook mogelijk om uw markiezen te voorzien van elektrische bediening. De aluminium gepoedercoate motorbuis met motor wordt compleet gemonteerd in de kap aangeleverd. De bedieningskant is tevens standaard rechts maar dan bovenlangs. Bij elektrische bediening wordt er aan de meranti kap een bedieningslat gemonteerd, om de bedieningsbuis uit het zicht te houden. De meest luxe variant is de bediening van uw markies door middel van afstandsbediening. Allemaal duurzame producten voorzien van o.a. Kema Keur.  Wij staan niet garant voor het disfunctioneren van markiezen die bediend worden d.m.v. een zon/wind automaat.

Automaat

Afhankelijk van het model, de breedte en de uitval van de markies stemmen we met u af welk type bediening het meest geschikt is.

Voor de bediening van onze markiezen wordt standaard een koord en kikker gebruikt en deze worden rechts onderlangs gemonteerd, tenzij anders vermeld. De kikker is gepoedercoat en wordt geleverd in een bijpassende kleur. Bij markiezen voorzien van een bandopwinder, staaldraadwindwerk of een elektromotor is de bediening standaard rechts boven over, tenzij anders vermeld.

Een markies kunt u bij Madozon geheel naar  eigen wens afstemmen, zo wel de kleur van het zonwerende doek als van het afwerkband. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op Offerte aanvragen

Waarom kiest u voor markiezen van Madozon?

Een markies kunt u bij Madozon geheel naar uw eigen wensen afstemmen.

Groot aanbod in houten markiezen.

Groot aanbod in aluminium markiezen.

Mogelijkheid om een markies te voorzien van een elektrische bediening.

Onze markiezen worden standaard geleverd met koordbediening en kikker in RAL 9001.

Bekijk onze Markiezenprojecten

Solar markiezen Rijssen

Rolluiken en markiezen Wierden

Markiezen Hengelo

Markies en Screens Rijssen

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering