Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen van Madozon

Vouwgordijnen van Madozon zijn elegante producten en kunt u toepassen als raamdecoratie in verschillende ruimtes. Vouwgordijnen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Vouwgordijnen zijn voorzien van baleinen voor een strakker en mooier geheel. Baleinen aan de voorzijde of aan de achterzijde. Volant heel of half.

Vouwgordijnen Madozon

Vouwgordijnen van Madozon zijn elegante producten en kunt u toepassen als raamdecoratie in verschillende ruimtes. Vouwgordijnen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Vouwgordijnen zijn voorzien van baleinen aan de voorzijde of achterzijde voor een strakker en mooier geheel. Volant heel of half.

Vouwgordijnen kunt u vergelijken met rolgordijnen. Ze zijn net zo functioneel, maar hebben een modernere uitstraling. De sfeer wordt bepaalt door de keuze van de stof. Madozon biedt u een ruime keus aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse lagen van transparantie. De stof bestaat uit enkel polyester of uit een combinatie van polyester en katoen. Het materiaal is gemakkelijk te reinigen en ook wasbaar op 30 graden.

Mogelijkheden

Vouwgordijnen van Madozon hebben verschillende uitbreidingsopties, zoals een hele of een halve volant. Een volant is een strook stof aan de onderzijde van het vouwgordijn. De volant houdt het zonlicht tegen als het vouwgordijn opgetrokken is. Ook kunt u kiezen voor baleinen aan de voorzijde. Baleinen zijn staafjes die in de vouw zitten van elke strook stof. Vouwgordijnen met baleinen zien er strakker en moderner uit.

Kindveilige producten

Al de binnenzonwering en raamdecoratie van Madozon voldoet aan de herziende Europese voorschriften. Zo kunt u in alle rust genieten van uw raamdecoratie.

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u het perfecte vouwgordijn dat bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken.

Waarom kiest u voor een Madozon vouwgordijn?

Vouwgordijnen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Vouwgordijnen zijn voorzien van baleinen voor een strakker en mooier geheel.

Vouwgordijnen zijn elegante producten en toe te passen in verschillende ruimtes.

Alle binnenzonwering en raamdecoratie van Madozon voldoet aan de herziende Europese voorschriften.

Vouwgordijnen van Madozon hebben diverse uitbreidingsopties, zoals een hele of een halve volant.

Bekijk onze Vouwgordijnenprojecten

Er zijn nog geen Vouwgordijnenprojecten.

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering