Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Verticale lamellen

Verticale lamellen van Madozon

Verticale lamellen van Madozon Rijssen zijn geschikt voor alle soorten ramen. Naast standaard ramen zijn verticale lamellen van Madozon gemakkelijk toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen, zoals bij schuine ramen of schuifpuien.

Verticale lamellen

Verticale lamellen van Madozon Rijssen zijn geschikt voor alle soorten ramen. Naast standaard ramen zijn verticale lamellen van Madozon gemakkelijk toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen, zoals bij schuine ramen of schuifpuien. Ons deskundige personeel maakt de lamellen voor u op de perfecte maat waardoor deze altijd passen. Verticale lamellen zijn daarnaast zeer functioneel. Ze zijn in een handomdraai te bedienen en u bepaalt gemakkelijk de juiste mate van privacy en de lichtinval.

Collectie lamelgordijnen

De collectie lamellen van Madozon bestaat uit drie verschillende types: kunststof, aluminium en stoffen lamellen. U kunt uw lamelgordijn zelf helemaal samenstellen door te kiezen voor het materiaal, de kleur en het design dat bij u past.

Kindveilige producten

Alle binnenzonwering en raamdecoratie van Madozon voldoet aan de herziende Europese voorschriften. Zo kunt u in alle rust genieten van uw raamdecoratie.

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u de perfecte lamellen die bij uw huis passen. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiest u voor verticale lamellen van Madozon?

Verticale lamellen van Madozon Rijssen zijn geschikt voor alle soorten ramen.

Ons deskundige personeel maakt verticale lamellen voor u perfect op maat.

Verticale lamellen zijn zeer functioneel en zijn in een handomdraai te bedienen.

U kunt uw lamelgordijn zelf helemaal samenstellen: het materiaal de kleur en het design van de lamel.

Alle binnenzonwering en raamdecoratie van Madozon voldoet aan de herziende Europese voorschriften.

Bekijk onze Verticale lamellenprojecten

Verticale Lamellen Rijssen

Verticale Lamellen Rijssen

Verticale Lamellen gemonteerd Rijssen

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering