Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Shutters

Shutters van Madozon

Shutters van Madozon zijn houten luiken met verstelbare lamellen die hoofdzakelijk voor de binnenkant van de woning worden gebruikt. De lamellen van de shutters zijn verstelbaar. Zo regelt u zelf de lichtinval en ook uw privacy.

Shutters Madozon

Shutter

Shutters van Madozon zijn houten luiken met verstelbare lamellen en worden hoofdzakelijk voor de binnenkant van de woning gebruikt. Doordat de lamellen van de shutters verstelbaar zijn, kunt u zelf de lichtinval en uw privacy regelen. Shutters van Madozon bedient u met een bedieningslat of met de ‘clear view’, een verborgen bediening die aan de achterzijde, aan de zijkant van de lamellen vastgemaakt is.

Stijlvol

Een kamer waarin shutters het daglicht reguleren verandert in een oase van rust en stijl. Deze vorm van binnenzonwering is leverbaar in veel verschillende vormen en kleuren en past daardoor altijd bij uw interieur.

Modellen

Het standaard model van Madozon zonwering is het model enkel hoog. Dit is het meest voorkomende shutterpaneel uit onze collectie. Bij dit model worden de panelen voor de volle hoogte van het raam gemaakt.

Bij het model caféstijl wordt het onderste gedeelte van het raam bedekt met de shutter.

Bij een shutter met een railsysteem wordt het railsysteem bevestigd boven de panelen. Aan de panelen zijn loopwagens bevestigd. Deze geleiden in de bovenrail. Het vouwrailsysteem wordt uitgevoerd met een boven- en onderrail. In de bovenrail kunnen meerdere panelen geplaatst worden.

Shutters kunnen bijna voor alle raamvormen geproduceerd worden, van rond tot trapeze. Bijna alles is leverbaar.

Shutters van Madozon zijn leverbaar in 4 lamelbreedtes: 35, 60, 80 en 90 mm. Ook kunt u kiezen uit meerdere lamelvormen en kleuren.

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u de perfecte shutter die bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken of neem contact met ons op.

Waarom kiest u voor Madozon shutters?

Shutters van Madozon zijn houten luiken met verstelbare lamellen die hoofdzakelijk voor het interieur van de woning worden toegepast.

De lamellen van de shutters zijn verstelbaar, daarmee regelt u zelf de lichtinval en dus uw privacy ook.

Het meest voorkomende shutterpaneel uit onze collectie is model 'enkelhoog'.

Shutters van Madozon zijn leverbaar in 4 lamelbreedtes: 35, 60, 80 en 90 mm.

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren.

Bekijk onze Shuttersprojecten

Shutters Goor

Shutters Rijssen

Verstelbare lamellen Rijssen

Shutters en Raamdecoratie Goor

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering