Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Rolgordijnen

Rolgordijnen van Madozon

Madozon biedt u een brede collectie rolgordijnen met drie verschillende typen roldordijnen: standaard, elektrisch en de Linee Shade. Rolgordijnen kunt u ook goed combineren met overgordijnen. Met een rolgordijn creëert u privacy en bescherming tegen de laaghangende zon. U heeft keuze uit een lichtdoorlatende stof of een verduisterende stof.

Rolgordijnen Madozon

Madozon biedt u een brede collectie rolgordijnen met drie verschillende typen roldordijnen: standaard, elektrisch en de Linee Shade. Rolgordijnen kunt u ook goed combineren met overgordijnen. Met een rolgordijn creëert u privacy en bescherming tegen de laaghangende zon. U heeft keuze uit een lichtdoorlatende stof of een verduisterende stof.

Kindveilige producten

Alle binnenzonwering en raamdecoratie van Madozon voldoet aan de herziende Europese voorschriften en is daardoor kindveilig. Zo kunt u in alle rust genieten van uw raamdecoratie

Standaard rolgordijnen

Rolgordijnen van Madozon kunt u aan het plafond of tegen de wand monteren. U heeft keuze uit twee opties voor de montage: ‘op de dag’ of ‘in de dag’. Als u kiest voor ‘in de dag’ wordt het rolgordijn tussen het kozijn of muur gemonteerd, zo is de stof even breed als uw raam. Als u kiest voor ‘op de dag’ wordt het rolgordijn tegen het plafond of aan de muur gemonteerd, zo heeft het rolgordijn overlapping op het kozijn. Laat u adviseren over de mogelijkheden bij Madozon voor uw persoonlijke situatie.

Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen van Madozon vergroten uw wooncomfort. Met één druk op de knop open en sluiten uw rolgordijnen. Een batterijmotor maakt dit alles mogelijk. U heeft twee keuzes in de bediening via een afstandbediening of een wandschakelaar. Elektrische rolgordijnen hebben een langere levensduur omdat het rolgordijn gelijkmatig wordt opgerold. Op moeilijk bereikbare plekken is dit een ideale oplossing. Houdt u van optimaal comfort? Dan is het elektrische rolgordijn van Madozon echt iets voor u.

Linee Shade (Duo Rolgordijn)

De Linee Shade wordt ook wel het duo rolgordijn genoemd. De Linee Shade van Madozon heeft de klassieke uitstraling van een rolgordijn en de praktische eigenschappen van een jaloezie. Hierdoor is dit een bijzondere vorm van raamdecoratie die past in elke woonsituatie. De Linee Shade van Madozon is een rolgordijn met twee soorten stof: niet-transparant en transparant. Met de Linee Shade is het mogelijk om de transparante banen van beiden lagen op elkaar te laten schuiven (licht doorlatend) of juist andersom (lichtwerend). Zo kunt u zelf uw privacy en lichtinval regelen met uw raamdecoratie.

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u het perfecte rolgordijn dat bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken.

Waarom kiest u voor een Madozon rolgordijn?

Alle binnenzonwering en raamdecoratie van Madozon voldoet aan de herziende Europese voorschriften.

Rolgordijnen van Madozon kunt u aan het plafond of tegen de wand monteren.

Elektrische rolgordijnen van Madozon vergroten uw wooncomfort.

De Linee Shade heeft de uitstraling van een klassieke rolgordijn en de eigenschappen van een jaloezie.

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren.

Bekijk onze Rolgordijnenprojecten

Raamdecoratie Rijssen

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering