Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Plissé gordijnen

Plissé gordijnen van Madozon

Plisségordijnen van Madozon zijn een geschikte oplossing dat mogelijk is voor ieder type raam.

Plisségordijnen Madozon

Plisségordijnen

De plisségordijnen van Madozon zijn geschikt voor ieder type raam en daarom een gemakkelijke oplossing. Plissé is makkelijk op te trekken in een klein pakket door de gevouwen stof. Plisségordijnen van Madozon Rijssen zijn daarom een zeer populaire vorm van raamdecoratie. De brede toepassing maakt het mogelijk om de elegante plissé op iedere positie toe te passen. Zo kunt u in alle vrijheid de lichtinval bepalen. Het compacte ophangsysteem van de plissé is geschikt voor ieder type raam. Draai-/kiepramen en zelfs koepels laten zich gemakkelijk bekleden met een plissé van Madozon.

Gevouwen stof

Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kunt u ook geheel laten zakken (top-down). Een plissé gordijn kunt u wegwerken tussen een kozijn, muur of wand en is handmatig en zelfs elektrisch te bedienen. Uw plissé wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Kindveilige producten

Alle binnenzonwering en raamdecoratie van Madozon voldoet aan de herziende Europese voorschriften en is daardoor kindveilig. Zo kunt u in alle rust genieten van uw raamdecoratie.

Smartfit plisségordijnen

Het Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden door middel van speciale steuntjes. Boren is niet langer nodig en uw plissé gordijnen krijgen een extra stijlvolle uitstraling. Het Smartfit frame is ook een zeer kindveilige oplossing!

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u het perfecte Plissé rolgordijn dat bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken.

Neem contact op Offerte aanvragen

 

Waarom kiest u voor een Madozon plisségordijn?

Plissé is makkelijker op te trekken in een klein pakket door de gevouwen stof.

Een plisségordijn is een geschikte oplossing dat mogelijk is voor ieder type raam.

De brede toepassing maakt het mogelijk om de elegante plissé op iedere positie toe te passen.

Al de binnenzonwering en raamdecoratie van Madozon voldoen aan de herziende Europese voorschriften.

Het Smartfit frame is kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden door middel van speciale steuntjes.

Bekijk onze Plissé gordijnenprojecten

Plissé gordijnen Enter

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering