Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Jaloezieën

Jaloezieën van Madozon

Jaloezieën in houten of aluminium uitvoering zijn sfeervolle raamdecoratie voor uw woning. Madozon Rijssen heeft jaloezieën in diverse kleurstellingen en in iedere maat. Madozon zonwering levert niet alleen de standaard maten maar ook op maat gemaakte jaloezieën. Onze monteur komt bij u op bezoek en neemt de maten met u op. Daarna bestellen we de jaloezieën en opgehangen door ons vakkundige personeel.

Jaloezieën van Madozon

Jaloezieën in houten of aluminium uitvoering zijn sfeervolle raamdecoratie voor uw woning. Madozon Rijssen heeft jaloezieën in diverse kleurstellingen en in iedere maat. Madozon zonwering levert niet alleen de standaard maten maar ook op maat gemaakte jaloezieën. Onze monteur komt bij u op bezoek en neemt de maten met u op. Daarna worden de jaloezieën besteld en vervolgens gemonteerd door ons vakkundige personeel.

Horizontale jaloezieën van Madozon zijn een praktische oplossing, want met jaloezieën kunt u zelf het lichtinval bepalen. Jaloezieën passen in elke woonstijl: modern, landelijk of industrieel. Daarnaast zorgen de jaloezieën voor privacy. Laat u inspireren door ons veelzijdige aanbod.

Kindveilige producten

Alle binnenzonwering en raamdecoratie van Madozon voldoet aan de herziende Europese voorschriften. Dit betekent dat de zonwering kindvriendelijk is. Zo kunt u in alle rust genieten van uw raamdecoratie.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën van Madozon hebben een verduisterende werking. U kunt zelf de juiste hoeveelheid licht regelen. Door de bijzondere lichtinval creëert u een gezellige en ontspannen sfeer in elke ruimte. Aluminium zorgt ook voor een effectieve weerkaatsing van zonlicht. Daarom bieden ze optimale bescherming tegen zonlicht en warmte. Zo geniet u vaan aangename temperatuur in uw woning.

Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Door de grote keuze in lamelbreedtes is er voor iedere situatie een passende aluminium jaloezie.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën van Madozon creëren een natuurlijk warme uitstraling. De houten jaloezieën worden gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Zo kiest u voor sfeervolle en duurzame zonwering voor uw woning!

Houten jaloezieën van Madozon zijn leverbaar in 44 verschillende kleuren. U heeft bijvoorbeeld keuze uit blank eikenhout, mahonie, wit, of een moderne zwarte lamel. Er zijn 59 kleuren beschikbaar voor de ladderband.

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u altijd de perfecte jaloezie die bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken of neem contact met ons op.

Waarom kiest u voor een Madozon jaloezie?

Jaloezieën zijn er in een houten of aluminium uitvoering.

De monteur komt bij u op bezoek en neemt de maten met u op.

Met jaloezieën kunt u zelf het lichtinval bepalen.

Jaloezieën passen in elke woonstijl: modern, landelijk of industrieel.

Jaloezieën zorgen voor privacy.

Bekijk onze Jaloezieënprojecten

Er zijn nog geen Jaloezieënprojecten.

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering