Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Geweven hout

Geweven hout

De geweven structuur van het product filtert daglicht op een mooie en aangename manier.

Geweven hout van Madozon

Geweven hout wint steeds meer aan populariteit. Geweven hout is een charmante vorm van raamdecoratie met een eigen en natuurlijke uitstraling.

De geweven structuur van het product filtert daglicht op een mooie en aangename manier. Geweven hout creëert een warme sfeer in de woonkamer, keuken, hal of slaapkamer. Dankzij de brede maatvoering en de beschikbaarheid in verschillende kleuren is geweven hout, ook wel bamboegordijn genoemd, geschikt voor vele toepassingen.

Wevingen
Geweven hout van Zonnelux is beschikbaar in twee type wevingen: thin sticks en flat sticks.
Bij de keuze voor thin sticks is de doorkijk transparant. Bij flat sticks is de doorkijk in between. Geweven hout is een natuurproduct en heeft daardoor altijd een eigen uitstraling en is daardoor toepasbaar in vele interieurstijlen.

Roll up

Geweven hout van Zonnelux is verkrijgbaar als rolgordijn, als roll-up. Als het gordijn volledig uitgerold is, hangt het gordijn strak en bij het openen rolt het gordijn netjes op naar de bovenzijde van het raam.

Vouwgordijn

Naast een rolgordijn heeft Madozon van het merk Zonnelux ook een vouwgordijn in een prachtige geweven houtstructuur in de collectie. Het bamboe vouwgordijn is een elegante en stijlvolle vorm van raamdecoratie die je interieur een chique look geeft.

Geweven hout met vele mogelijkheden

Bij standaard ramen, deuren en in erkers kunt u geweven hout als raamdecoratie toepassen. De maximale breedte is 230 cm en de maximale hoogte is 250 cm. Elektrische bediening is ook mogelijk.

Bij Madozon vertellen we u er graag meer over. Bezoek onze showroom om het effect van geweven hout van Zonnelux te zien en te ervaren.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bekijk de projecten van onze Geweven hout

Er zijn nog geen projecten van Geweven hout.

Madozon zonwering uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering