Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Geweven hout

Geweven hout

De geweven structuur van het product filtert daglicht op een mooie en aangename manier.

Geweven hout van Madozon

Geweven hout, ook wel bamboegordijn genoemd, is de trend van dit moment en wint steeds meer aan populariteit. Geweven hout is een charmante vorm van raamdecoratie en binnenzonwering met een eigen en natuurlijke uitstraling.

De geweven structuur van het product filtert het  daglicht op een mooie en aangename manier. Een bamboegordijn creëert hierdoor een warme sfeer in de woonkamer, keuken, hal of slaapkamer dankzij de natuurlijke lichtinval. Dankzij de brede maatvoering en de beschikbaarheid in verschillende kleuren is bamboegordijn geschikt voor vele toepassingen. Daarnaast is het een zeer duurzaam product dat lang mee gaat.

Wevingen

Geweven hout van Zonnelux is beschikbaar in twee type wevingen: thin sticks en flat sticks. Het belangrijkste verschil tussen deze twee is de mate waarin je door de zonwering heen kunt kijken. Bij de keuze voor thin sticks is de doorkijk namelijk transparant, terwijl bij flat sticks de doorkijk in between is. Dit betekent dat je hier wel doorheen kunt kijken, maar dat het materiaal dikker is. Een bamboegordijn is een natuurproduct en heeft daardoor altijd een eigen uitstraling en is daardoor toepasbaar in vele interieur stijlen.

Rolgordijn of vouwgordijn

Deze zonwering is te verkrijgen in een rolgordijn variant. Het gordijn hangt straks als het volledig uitgerold is en bij het openen van het gordijn rolt het netjes op naar de bovenzijde van het raam. Het is ook mogelijk om voor een vouwgordijn te kiezen. Een vouwgordijn van bamboe geeft je interieur een chique uitstraling. De gordijnen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, zoals in een lichte, neutrale kleur of juist een antraciet tint.

Roll up

Geweven hout van Zonnelux is verkrijgbaar als rolgordijn, als roll-up. Als het gordijn volledig uitgerold is, hangt het gordijn strak en bij het openen rolt het gordijn netjes op naar de bovenzijde van het raam.

Vouwgordijn

Naast een rolgordijn heeft Madozon van het merk Zonnelux ook een vouwgordijn in een prachtige geweven houtstructuur in de collectie. Het bamboe vouwgordijn is een elegante en stijlvolle vorm van raamdecoratie die je interieur een chique look geeft.

Geweven hout met vele mogelijkheden

Bij standaard ramen, deuren en in erkers kunt u geweven hout als raamdecoratie toepassen. De maximale breedte is 230 cm en de maximale hoogte is 250 cm. Elektrische bediening is ook mogelijk.

Bij Madozon vertellen we u er graag meer over. Bezoek onze showroom om het effect van geweven hout van Zonnelux te zien en te ervaren.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bekijk onze Geweven houtprojecten

Er zijn nog geen Geweven houtprojecten.

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering