Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Veranda

Veranda's

Bekijk hier het assortiment Veranda’s van Madozon.

Veranda

Veranda plaatsen

Een veranda van Madozon geeft u het hele jaar plezier! Met een veranda kunt u namelijk nog langer genieten van het buitenleven en van uw tuin. Veranda is een ander woord voor terrasoverkapping en biedt u de mogelijkheid om ook met minder goed weer buiten te zitten. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een veranda aan huis of een vrijstaande veranda. Een veranda aan huis wordt tegen de woning aangebouwd, maar is aan de andere zijden open. Een vrijstaande veranda is staat los in de tuin en kan aan iedere zijden open zijn, maar ook een zijwand is mogelijk. Dankzij het open karakter van een veranda behoudt u het contact met de tuin, terwijl u toch heerlijk beschut kunt zitten. Daarnaast wordt er meer leefruimte gecreëerd. Gaat u voor een Verasol veranda of een Weinor veranda?
Verasol veranda Bekijk
Verasol veranda

De verandasystemen van Verasol laten u het hele jaar door van het buitenleven genieten.

Meer informatie
Weinor veranda Bekijk
Weinor veranda

Met terrasoverkappinggen van Weinor haalt u het comfort van binnen naar buiten. Met een terrasoverkapping vergroot u uw wooncomfort.

Meer informatie

Glazen schuifwand veranda

Wilt u nog langer van uw tuin kunnen genieten? Ga dan voor een afgesloten veranda met glazen schuifwanden. Een gesloten veranda wordt ook wel een tuinkamer genoemd. Dankzij de glazen schuifwanden bent u nog beter beschut tegen de verschillende weersinvloeden en met veranda accessoires zoals een terrasheater is de veranda overkapping snel op temperatuur. Hierdoor kunt u al vroeg in het voorjaar van uw tuin genieten. Daarnaast blijft de warmte dankzij de glazen schuifwanden beter behouden waardoor er een extra isolatie laag gecreëerd wordt en u minder snel de verwarming in uw woning hoeft aan te zetten.

Wordt het te warm onder de veranda? Dan kun u de glazen panelen eenvoudig een stukje openschuiven. Zo kunt u genieten van een verkoelend briesje.

Aluminium veranda of houten veranda

Wanneer u een veranda gaat kopen, kunt u meestal kiezen tussen aluminium of hout. Een aluminium veranda is een meer moderne veranda en vergt weinig onderhoud. Daarnaast is een aluminium veranda ook duurzamer en gaat deze langer mee. Een houten veranda heeft logischerwijs meer onderhoud nodig, maar heeft ook een meer klassieke uitstraling.

Om de moderne look te versterken, kunt u ook kiezen voor een glazen veranda met glazen dak en glazen schuifwanden. Dit glas zorgt niet alleen voor een moderne veranda, maar zorgt ook voor erg veel licht, niet alleen onder de veranda, maar ook in huis. Dit zorgt voor een luxe en moderne sfeer in uw tuin.

Veranda kopen

Veranda kopen? Dan bent u bij Madozon aan het goede adres. Bij Madozon hebben we namelijk diverse modellen veranda’s en kunt u ook kiezen voor een veranda op maat. De veranda kosten verschillen per model en de prijzen worden gebaseerd op de keuze van het materiaal, het formaat, de dakbedekking en de montage. De veranda’s worden door ons vakkundige en geschoolde personeel bij u aan huis opgemeten en gemonteerd.

Om uw veranda helemaal af te maken, kunt u kiezen voor veranda zonwering. Met een veranda met zonwering verhoogt u het comfort. Door middel van veranda screens kunt u de zon tegen houden op warme dagen waarrdoor de temperatuur een stuk aangenamer blijft.

Wilt u meer weten over een veranda van Madozon? Over bijvoorbeeld de kosten van een veranda of de mogelijkheden voor een veranda aan huis? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Madozon zonwering uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering