Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Veranda

Veranda's

Bekijk hier het assortiment Veranda’s van Madozon.

Veranda

Veranda plaatsen

Een veranda van Madozon geeft u het hele jaar plezier! Met een veranda kunt u namelijk nog langer genieten van het buitenleven en van uw tuin. Veranda is een ander woord voor terrasoverkapping en biedt u de mogelijkheid om ook met minder goed weer buiten te zitten. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een veranda aan huis of een vrijstaande veranda. Een veranda aan huis wordt tegen de woning aangebouwd, maar is aan de andere zijden open. Een vrijstaande veranda is staat los in de tuin en kan aan iedere zijden open zijn, maar ook een zijwand is mogelijk. Dankzij het open karakter van een veranda behoudt u het contact met de tuin, terwijl u toch heerlijk beschut kunt zitten. Daarnaast wordt er meer leefruimte gecreëerd. Gaat u voor een Verasol veranda of een Weinor veranda?
Verasol Smartline Bekijk
Verasol Smartline

Meer informatie
Gardendreams Flatroof Bekijk
Gardendreams Flatroof

Meer informatie
Verasol Cube Bekijk
Verasol Cube

De Highline Cube is exclusief door Verasol ontwikkeld en onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen.

Meer informatie
Verasol Profiline Bekijk
Verasol Profiline

De Verasol Profiline veranda geeft u de volledige vrijheid om uw veranda zelf samen te stellen.

Meer informatie
Verasol Greenline Bekijk
Verasol Greenline

Meer informatie
Verasol veranda Bekijk
Verasol veranda

De verandasystemen van Verasol laten u het hele jaar door van het buitenleven genieten.

Meer informatie
Weinor veranda Bekijk
Weinor veranda

Met een Weinor veranda of terrasoverkapping haalt u het comfort van binnen naar buiten. Met een terrasoverkapping vergroot u uw wooncomfort.

Meer informatie

Verasol veranda’s

De Verasol veranda’s zijn verkrijgbaar in drie verschillende productlijnen:

 • Verasol Greenline: de Greenline staat bekend om zijn hoogwaardige en robuuste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Deze veranda is verkrijgbaar in 2 kleuren en in drie stijlen, is geschikt voor zelfmontage en heeft standaard 5 jaar garantie.
 • Verasol Profiline: de Profiline beschikt over eindeloze keuzemogelijkheden in opties en accessoires. En dankzij de stevige constructie is deze veranda zonder extra staanders te plaatsen. De Profiline is beschikbaar in 15 kleuren en heeft standaard 10 jaar garantie.
 • Verasol Cube: de Cube onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie met zichtbare dakhelling. Deze veranda is verkrijgbaar in twee kleuren en heeft standaard 10 jaar garantie.

Al deze productlijnen zijn verkrijgbaar in verschillende opties, stijlen en kleuren zodat u de veranda volledig naar wens kunt maken

Weinor veranda’s

Weinor heeft verschillende typen veranda’s en terrasoverkappingen in het assortiment:

 • Terrazza Pure: de Pure heeft een glazen terrasdak en is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie. Bij deze veranda is de helling in de frameconstructie geïntegreerd. Dit zorgt voor een betrouwbare afwatering en een helder en kubistisch design.
 • Terrazza Sempra: de Sempra is de bestseller veranda van Weinor en bestaat uit een tijdloze vormgeving en heldere lijnen. Ook zijn verschillende dakvormen mogelijk.
 • Terrazza Originale: de Originale heeft een elegant, klassiek rond uiterlijk met een typische dakhelling. De stevige constructie is daarnaast zeer veerkrachtig. Door de vele verschillende uitvoeringen is deze veranda geschikt voor een grote verscheidenheid aan woningtypen.

Glazen schuifwand veranda

Wilt u nog langer van uw tuin kunnen genieten? Ga dan voor een afgesloten veranda met glazen schuifwanden. Een gesloten veranda wordt ook wel een tuinkamer genoemd. Dankzij de glazen schuifwanden bent u nog beter beschut tegen de verschillende weersinvloeden en met veranda accessoires zoals een terrasheater is de veranda overkapping snel op temperatuur. Hierdoor kunt u al vroeg in het voorjaar van uw tuin genieten. Daarnaast blijft de warmte dankzij de glazen schuifwanden beter behouden waardoor er een extra isolatie laag gecreëerd wordt en u minder snel de verwarming in uw woning hoeft aan te zetten.

Wordt het te warm onder de veranda? Dan kun u de glazen panelen eenvoudig een stukje openschuiven. Zo kunt u genieten van een verkoelend briesje.

Aluminium veranda of houten veranda

Wanneer u een veranda gaat kopen, kunt u meestal kiezen tussen aluminium of hout. Een aluminium veranda is een meer moderne veranda en vergt weinig onderhoud. Daarnaast is een aluminium veranda ook duurzamer en gaat deze langer mee. Een houten veranda heeft logischerwijs meer onderhoud nodig, maar heeft ook een meer klassieke uitstraling.

Om de moderne look te versterken, kunt u ook kiezen voor een glazen veranda met glazen dak en glazen schuifwanden. Dit glas zorgt niet alleen voor een moderne veranda, maar zorgt ook voor erg veel licht, niet alleen onder de veranda, maar ook in huis. Dit zorgt voor een luxe en moderne sfeer in uw tuin.

Veranda kopen

Veranda kopen? Dan bent u bij Madozon aan het goede adres. Bij Madozon hebben we namelijk diverse modellen veranda’s en kunt u ook kiezen voor een veranda op maat. De veranda kosten verschillen per model en de prijzen worden gebaseerd op de keuze van het materiaal, het formaat, de dakbedekking en de montage. De veranda’s worden door ons vakkundige en geschoolde personeel bij u aan huis opgemeten en gemonteerd.

Om uw veranda helemaal af te maken, kunt u kiezen voor verandazonwering. Met een veranda met zonwering verhoogt u het comfort. Door middel van veranda screens kunt u de zon tegen houden op warme dagen waarrdoor de temperatuur een stuk aangenamer blijft.

Wilt u meer weten over een veranda van Madozon? Over bijvoorbeeld de kosten van een veranda of de mogelijkheden voor een veranda aan huis? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bekijk onze Verandaprojecten

Veranda in Rijssen

Verasol Profiline veranda Markelo

Verasol veranda Krönnenzommer

Weinor overkapping Raalte

Veelgestelde vragen


Een veranda wordt ook wel een terrasoverkapping genoemd. Een veranda is een overkapping van aluminium en heeft een lichte en ruimtelijke uitstraling. Een veranda is duurzaam in gebruik en biedt de mogelijkheid om het hele jaar buiten te verblijven.

Bij Madozon heeft u een ruime keuze aan veranda’s van Verasol en Weinor. Daarnaast zijn wij sterk in maatwerk, geven we gratis advies op maat en vindt u bij ons een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en duurzame producten. Zo vindt u altijd een veranda of terrasoverkapping die aansluit op uw wensen

De prijs van de veranda hangt af van uw wensen. Zo is een Greenline veranda verkrijgbaar vanaf €999,-, een Profiline vanaf €1599,- en een Cube vanaf €6399,-. De prijzen van de Weinor veranda’s zijn op aanvraag.

Voor een duidelijke prijsindicatie van uw gewenste veranda, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Een aluminium veranda heeft verschillende voordelen:

 • Een mooie, luxe en strakke uitstraling
 • Licht in gewicht
 • Zeer sterk materiaal
 • Grote overspanningen zijn mogelijk
 • Hierdoor behoud van maximaal lichtinval en leefruimte
 • Onderhoudsarm
 • Duurzaam
 • Bestand tegen vocht, UV-straling en andere weersomstandigheden.

Wanneer u kiest voor een veranda van Madozon, kunt u kiezen uit verschillende opties. Zo zijn de Verasol veranda’s helemaal naar wens samen te stellen en kunt u zowel de Verasol als de Weinor veranda’s uitbreiden met glazen schuifwanden en zonwering.

U kunt uw veranda op ieder gewenst moment uitbreiden met glazen schuifwanden en zonwering.

De Verasol Greenline is indien gewenst geschikt voor zelfmontage. De andere veranda’s worden door ons montageteam bij u thuis geïnstalleerd. Deze wordt dan op de afgesproken montagedatum bij u geplaatst.

Op de Verasol Greenline geldt een standaard garantie van 5 jaar. De Verasol Profiline en Cube hebben een standaard garantie van 10 jaar. De veranda’s van Weinor hebben 7 jaar garantie.

Een aluminium veranda heeft weinig onderhoud nodig. De glazen gedeeltes kunt u wassen met een zachte borstel die geen krassen achterlaat en een geschikt wasmiddel. Ook voor het aluminium gedeelte is wassen met een borstel en een geschikt wasmiddel voldoende.

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig om een veranda te plaatsen.

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering