Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Veranda Hengelo

Veranda Hengelo

De verandasystemen van Madozon laten u het hele jaar door van het buitenleven genieten.

Veranda Hengelo

Kiest u voor een veranda in Hengelo om meer van het buitenleven te genieten? Alle producten van Madozon Rijssen worden door ons vakkundig geschoold personeel aan huis opgemeten en gemonteerd. Madozon Rijssen levert uw veranda met een uitstekende afwerking, inclusief montage en volledige garantie. Alle veranda’s kunnen worden aangepast naar de kleurstelling die u wenst. Madozon Rijssen levert maatwerk van aangepaste maten, type opties of soorten afwerking. Madozon biedt de keuze uit twee hoogwaardige verandamerken, namelijk: Verasol en Weinor.

Een Verasol veranda is een aanwinst voor uw tuin in Hengelo

Verasol biedt u drie type verandamodellen, namelijk: Greenline, Profiline en Highline CUBE. Met Verasol vindt u altijd een passende veranda naar wens.

  • De Greenline veranda is verrassend compleet en uit te breiden met verschillende opties.
  • Profiline veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. De Profiline veranda is geheel naar wens aan te kleden.
  • De Highline CUBE is met recht een Highline. Strak en stijlvol design op hoog niveau. Een moderne veranda in twee inspirerende kleuren met een natuurlijk lichtinval voor optimaal comfort.

Toonaangevend in veranda’s

Verasol is al meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van aluminium veranda’s in Europa. Alle Verasol veranda’s worden volledig in de eigen fabriek te Wachtendonk (DE) geproduceerd. En naast terrasoverkappingen maken zij ook fraaie carports waarmee u uw auto beschermt tegen allerlei weersomstandigheden. Kortom, een betrouwbaar merk.

Weinor veranda

Het andere hoogwaardige merk van Madozon is Weinor. Met een veranda van Weinor haalt u het comfort van binnen naar buiten en vergroot u uw wooncomfort. Daarom geniet u van een overkapping al vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar van het buitenleven. Een Weinor veranda, zoals de Terraza of de Terraza Pure, beschermt u tegen de regen en de zon. Zo geniet u lang en zorgeloos van het buitenleven.

Ontdek de mogelijkheden

Madozon biedt een brede keuzemogelijkheid aan opties en accessoires. Wanneer er wordt gekozen om glazen schuifwanden te plaatsen kan een veranda worden omgetoverd tot een tuinkamer. Om ook in de zonnige daken te genieten kan extra zonwering, bijvoorbeeld Greenline zonnedoeken worden toegevoegd. Voor een totale comfort beleving kan gekozen worden voor verlichting en verwarming om het hele jaar door te genieten. Stel uw veranda samen in de stijl die past bij uw smaak en wensen.

Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod en bezoek Madozon in Rijssen. We bieden keus uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u altijd perfecte veranda bij uw huis in Hengelo. Kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken met een specialist. Madozon zonwering levert door heel Overijssel en Gelderland. Het inmeten en de montage aan huis verzorgt Madozon ook. Kortom, Madozon is gespecialiseerd in veranda’s en tuinkamers in Hengelo. Vraag direct een offerte aan of kom langs in onze showroom!

Lamellendak Hengelo
Lamellendak Hengelo

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Hengelo
Vrijstaande zonwering Hengelo

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Hengelo
Buitenjaloezieën Hengelo

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Hengelo
Rolluiken Hengelo

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Hengelo
Pergolazonwering Hengelo

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Hengelo
Veranda zonwering Hengelo

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Hengelo
Markiezen Hengelo

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Hengelo
Uitvalscherm Hengelo

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Hengelo
Terrasscherm Hengelo

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Hengelo
Screens Hengelo

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering