Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Weinor tuinkamer

Weinor Tuinkamers

Met een tuinkamer haalt u de tuin in huis. De elegante weinor Glasoase® biedt een vloeiende overgang naar buiten.

weinor tuinkamer

Zo haalt u de tuin in huis – de elegante weinor Glasoase® biedt een vloeiende overgang naar buiten. De tuinkamer bestaat uit de terrasoverkapping Terrazza of Terrazza Pure die onderbouwd met volglazen elementen tot een ongeïsoleerde serre wordt gemaakt. Veel verschillende flexibele en vaste zij-elementen maken een reeks aan combinatiemogelijkheden mogelijk. Met een tuinkamer voegt u niet alleen waarde toe aan uw woning, maar creëert u ook meer leefruimte en kunt u nog langer van het buitenleven genieten.

Een tuinkamer is een overkapping of veranda met glasdak waarvan de wanden voorzien zijn van vaste en/of bewegende glaspanelen. Als u kiest voor glazen schuifwanden, kunt u zelf bepalen in hoeverre u de tuinkamer wilt afsluiten of juist open wilt hebben. Dit is ideaal bij de wisselende weersomstandigheden in Nederland. Zo kunt u van het vroege voorjaar tot het late najaar genieten van uw tuin, zonder dat u last heeft van de verschillende weersinvloeden. En met een heater kan het ook in de winter nog behaaglijk warm worden in de tuinkamer.

Ontdek de vele mogelijkheden van een Weinor tuinkamer

Ontdek de vele mogelijkheden met een Weinor tuinkamer en start met genieten.

Bij Madozon bieden we u altijd volop keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u de ideale tuinkamer die bij uw huis, tuin en wensen past. Daarnaast kunt u kiezen voor een tuinkamer aan huis of een vrijstaande tuinkamer. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken in onze showroom in Rijssen.

Waarom kiest u voor een Weinor tuinkamer?

Met een tuinkamer van weinor haalt u de tuin in huis.

Veel verschillende flexibele en vaste zij-elementen.

Reeks aan combinatiemogelijkheden mogelijk.

Bekijk onze Weinor tuinkamerprojecten

Weinor tuinkamer in Diepeveen

Weinor tuinkamer Terraza Pure Aadorp

Weinor tuinkamer Terrazza Pure Den Ham

Terrazza Pure Weinor Borne

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering