Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Verasol tuinkamer

Verasol tuinkamer

Met uw Verasol tuinkamer geniet u het hele jaar van uw tuin en van het buitenleven. Dankzij de tuinkamer bent u beschermd tegen weersinvloeden en kunt u toch optimaal genieten.

Verasol Tuinkamer

Een Verasol tuinkamer biedt comfort en plezier! Met uw tuinkamer geniet u het hele jaar van uw tuin en van het buitenleven. U ontspant in de tuin en doet inspiratie op. Dan is het fijn als u dankzij de tuinkamer beschermd bent tegen de weersinvloeden, en toch optimaal kunt genieten.

De voordelen van een Verasol tuinkamer

Dankzij een tuinkamer kunt u van het vroege voorjaar tot het late najaar genieten van het buitenleven. De glazen schuifwanden beschermen u namelijk tegen wind en regen en houden de warmte binnen. Is het mooi weer? Dan schuift u de glazen schuifwand eenvoudig open zodat er een verkoelend briesje de tuinkamer in kan komen. Daarnaast vergroot u uw leefruimte waardoor de waarde van uw woning stijgt.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een tuinkamer bij u thuis? Of heeft u al een Verasol veranda en wilt u weten op welke manier u uw veranda het beste kunt uitbreiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Bezoek onze showroom

Wilt u de tuinkamer van Verasol in het echt zien en beleven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom vrijblijvend naar onze showroom om deze tuinkamer te bewonderen.

Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Een tuinkamer leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van uw tuin te genieten, met eventueel uw tuindeuren al geopend. Een permanente doorbraak van uw huis naar de tuinkamer raden wij af. Vraag uw adviseur naar de exacte details voor uw project.

Waarom kiest u voor een Verasol Tuinkamer?

Verasol tuinkamers bieden comfort en plezier!

Met uw tuinkamer geniet u het hele jaar van uw tuin en van het buitenleven.

De aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige en onderhoudsarme constructie.

Verasol tuinkamers worden standaard op uw maat gemaakt.

Kies voor Verasol en uw tuinkamer is binnen handbereik.

Bekijk onze Verasol tuinkamerprojecten

Verasol tuinkamer Wijhe

Tuinkamer in Wierden

Tuinkamer in Hengelo

Verasol greenline tuinkamer Borne

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering