Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Tuinkamer

Tuinkamers

Bekijk hier het volledige assortiment

Tuinkamer van Madozon

Een tuinkamer met glazen schuifwanden geeft het hele jaar door plezier. Een tuinkamer is een aluminium veranda of overkapping die u met glazen wanden volledig kunt afsluiten. Zo ontstaat een gesloten ruimte met veel licht en extra comfort.
Verasol tuinkamer Bekijk
Verasol tuinkamer

Een Verasol tuinkamer is een combinatie van een veranda met perfect sluitende voor- en zijwanden.

Meer informatie
Weinor tuinkamer Bekijk
Weinor tuinkamer

Zo haalt u de tuin in huis – de elegante weinor Glasoase® biedt een vloeiende overgang naar buiten.

Meer informatie

Tuinkamer met glazen schuifwanden

Wilt u al vroeg in het voorjaar lekker buiten kunnen zitten? Met een tuinkamer kan dat gegarandeerd. De uitbreiding aan uw huis zorgt voor een prettige overgang van binnen naar buiten.

Schijnt de zon en is het in de glazen tuinkamer wat warmer? Dan zet u de glazen schuifwanden een stukje open. Is het wat fris, dan houdt u de schuifwanden dicht en krijgt u de ruimte met een vuurtafel of terrasheater snel op temperatuur. Een tuinkamer is in de wintermaanden en in het frisse voorjaar een geschikte plek om van het buitenleven te genieten.

Tuinkamer aan huis

Kiest u voor een tuinkamer aan huis? Dan krijgt u er volop ruimte bij. Een tuinkamer is echt een verlengstuk van uw woning.

In een glazen tuinkamer profiteert u vooral van de lichtinval en het uitzicht op uw tuin en omgeving. Eventueel kunt u om de lichtsterkte en in de zomermaanden de temperatuur te doseren voor onderdakzonwering of screens kiezen. Dat is naast een praktische oplossing ook een mooie aankleding van de tuinkamer. Zonwering is in verschillende soorten, maten en kleuren voor tuinkamers beschikbaar.

Tuinkamer glas

Bij Madozon hebben we in het aanbod diverse modellen en soorten tuinkamers. De tuinkamer kosten verschillen daardoor per model. Tuinkamer prijzen worden gebaseerd op de keuze van het materiaal, het formaat van de tuinkamer, de dakbedekking en natuurlijk de montage.

Een tuinkamer met een glazen dak en glaswanden biedt het meeste licht. Voor het glazen dak maken we gebruik van veiligheidsglas. U heeft keuze uit verschillende kleuren aluminium passend bij uw woning en uw wensen.

De montage van de tuinkamer vindt plaats door het eigen montageteam van Madozon. Op een tuinkamer krijgt u tot 10 jaar garantie.

 

Wilt u meer weten over een tuinkamer van Madozon? Over de kosten van een tuinkamer en de mogelijkheden bij u thuis? Maak dan een afspraak.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Madozon zonwering uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering