Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Shutters Raalte

Shutters Raalte

Shutters van Madozon Rijssen zijn houten luiken met verstelbare lamellen die hoofdzakelijk voor de binnenkant van de woning worden gebruikt.

Shutters Raalte

Ontdek de charme van shutters in Raalte. Laat u verrassen door het comfort en de vele mogelijkheden. Shutters weren zonlicht op een slimme manier. U hoeft de lamellen namelijk niet volledig te sluiten. Shutters zijn leverbaar in veel verschillende vormen en kleuren. Geniet in stijl van het daglicht en minimaliseer ongewenste inkijk.

Shutters van Madozon Rijssen
Shutters van Madozon Rijssen zijn houten luiken met verstelbare lamellen die we met name aan de binnenkant van de woning plaatsen. De lamellen van de shutters zijn verstelbaar, zo regelt u zelf de lichtinval en dus ook uw privacy. De shutters van Madozon Rijssen bedient u met een bedieningslat of met de ‘clear view’. Dat is een verborgen bediening die aan de achterzijde aan de zijkant van de lamellen is vastgemaakt. Zo verandert u een kamer met shutters die het daglicht reguleren in een oase van stijl en rust.

Shutters modellen
Onze shutters dienen niet alleen als raamdecoratie of zonwering, maar zijn een verlengstuk van uzelf en van uw woning. Ze geven een gevoel van luxe, controle en privacy. Het standaardmodel is het model enkelhoog. Dit is de meest voorkomende paneel uit onze collectie. Bij dit model worden de panelen voor de volle hoogte van het raam gemaakt.

Bij het caféstijl model wordt het onderste gedeelte van het raam bedekt met de shutter. We hebben ook een shutter met een railsysteem, waarbij het railsysteem boven de panelen wordt bevestigd. Aan de panelen zijn loopwagens bevestigd die deze geleiden in het bovenrail. Een vouwrailsysteem wordt uitgevoerd met een boven- en onderrail. In de bovenrail kunt u meerdere panelen plaatsen.

Maatvoeringen shutters
Shutters kunnen bijna voor alle raamvormen geproduceerd worden, van rond tot trapeze bijna alles is leverbaar. Shutters van Madozon zijn leverbaar in 4 lamelbreedtes: 35, 60, 80 en 90 mm. Ook kunt u kiezen uit meerdere lamelvormen en kleuren.

Shutters van Madozon in Lochem
Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u de perfecte shutter die bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken.

Kortom, Madozon is gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering. Vraag direct een offerte aan of kom langs in onze showroom!

Vrijstaande zonwering Raalte
Vrijstaande zonwering Raalte

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Raalte
Buitenjaloezieën Raalte

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Raalte
Rolluiken Raalte

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Raalte
Pergolazonwering Raalte

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Raalte
Veranda zonwering Raalte

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Raalte
Markiezen Raalte

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Raalte
Uitvalscherm Raalte

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Raalte
Terrasscherm Raalte

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Raalte
Screens Raalte

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering