Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Rolgordijnen Vriezenveen

Rolgordijnen Vriezenveen

De collectie rolgordijnen bij Madozon in Rijssen bestaat uit drie verschillende typen rolgordijnen. We bieden u standaard rolgordijnen, elektrische rolgordijnen en de Linee Shade.

Rolgordijnen Vriezenveen

Prachtige en functionele rolgordijnen voor uw woning in Vriezenveen? Die vindt u bij Madozon in Rijssen! Wij hebben vele verschillende types rolgordijnen in ons assortiment, namelijk standaard rolgordijnen, elektrische rolgordijnen en de Linee Shade. Welke variant u ook kiest, rolgordijnen bieden u veel voordelen. Met een rolgordijn creëert u privacy en bescherming tegen de laaghangende zon. U heeft de keuze uit lichtdoorlatende stof of verduisterende stof. Daarnaast zijn rolgordijnen ook goed te combineren en prettig in gebruik met overgordijnen.

Drie typen rolgordijnen voor meer comfort in uw woning in Vriezenveen

  • Standaard rolgordijnen
    De standaard rolgordijnen monteert u aan het plafond of tegen de wand. Daarbij heeft u keuze uit twee montageopties: ‘op de dag’ of ‘in de dag’. Bij de montagemethode ‘in de dag’ plaatsen we het rolgordijn tussen het kozijn of muur. De stof is dan even breed als uw raam. Kiest u voor de montagemethode ‘op de dag’, dan monteren we het rolgordijn tegen het plafond of aan de muur. In dat geval heeft het rolgordijn overlapping op het kozijn. Bij Madozon adviseren we u graag over de mogelijkheden bij u thuis.
  • Elektrische rolgordijnen
    Houdt u van optimaal comfort? Dan is het elektrische rolgordijn echt iets voor u. Elektrische rolgordijnen vergroten uw wooncomfort in Vriezenveen of omgeving. Met één druk op de knop openen en sluiten uw rolgordijnen dankzij een batterijmotor. De bediening van uw rolgordijn kan op twee manieren, via een afstandsbediening of een wandschakelaar. Met name voor moeilijk bereikbare plekken is dit een ideale oplossing. Daarnaast hebben elektrische rolgordijnen een langere levensduur, omdat het rolgordijn gelijkmatig wordt opgerold.
  • Linee Shade (Duo Rolgordijn)
    De Linee Shade heeft de klassieke uitstraling van een rolgordijn en de praktische eigenschappen van een jaloezie. De Linee Shade wordt ook wel het duo rolgordijn genoemd en deze vorm van raamdecoratie past eigenlijk in elke woonsituatie. De Linee Shade is een rolgordijn met twee soorten stof: niet-transparant en transparant. Hiermee is het mogelijk om de transparante banen van beiden lagen op elkaar te laten schuiven, lichtdoorlatend. Of juist andersom lichtwerend. Zo regelt u zelf uw privacy en lichtinval met uw raamdecoratie.

Breed kleurenpallet

Bij Madozon in Rijssen heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u het perfecte rolgordijn dat bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij onze showroom om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken.

Kindveilige producten

Onze binnenzonwering en de raamdecoratie voldoet aan de herziende Europese voorschriften. Onze producten zijn kindveilig. Zo geniet u in alle rust en zonder zorgen van het comfort van uw raamdecoratie. U vindt hier informatie voor andere vormen van binnenzonwering.

U bent van harte welkom in onze showroom in Rijssen. Laat u inspireren en we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze raamdecoratie voor uw woning in regio Vriezenveen, van rolgordijnen tot andere vormen van zonwering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jaloezieën, carports en rolluiken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Vraag dan direct een offerte aan via onze website.

Lamellendak Vriezenveen
Lamellendak Vriezenveen

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Vriezenveen
Vrijstaande zonwering Vriezenveen

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Vriezenveen
Buitenjaloezieën Vriezenveen

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Vriezenveen
Rolluiken Vriezenveen

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Vriezenveen
Pergolazonwering Vriezenveen

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Vriezenveen
Veranda zonwering Vriezenveen

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Vriezenveen
Markiezen Vriezenveen

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Vriezenveen
Uitvalscherm Vriezenveen

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Vriezenveen
Terrasscherm Vriezenveen

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Vriezenveen
Screens Vriezenveen

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering