Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Overkapping Haaksbergen

Overkapping Haaksbergen

Alle producten van Madozon zonwering op het gebied van Buitenleven worden door ons vakkundig en geschoold personeel bij u aan huis opgemeten en gemonteerd.

Overkapping Haaksbergen

Kiest u voor een overkapping in Haaksbergen om meer van het buitenleven te genieten? Madozon Zonwering in Rijssen is de specialist op het gebied van de buitenruimte. Al onze producten worden door ons vakkundig geschoold personeel bij u aan huis opgemeten en gemonteerd. Wij leveren alle producten met een uitstekende afwerking, inclusief montage en volledige garantie. Natuurlijk kunnen alle producten worden aangepast en eventueel in de kleurstelling die u wenst geleverd worden. Madozon levert maatwerk van aangepaste maten, type opties of soorten afwerking. U heeft bij ons keuze uit twee hoogwaardige verandamerken: Verasol en Weinor.

Een Verasol Overkapping aan uw woning in Haaksbergen

Met een overkapping van Verasol geniet u het hele jaar door van het buitenleven in uw tuin in Haaksbergen. Met een Greenline, Profiline en Highline CUBE overkapping vindt u altijd een passende overkapping naar wens.

  • De Greenline overkapping is verrassend compleet en uit te breiden met verschillende opties.
  • Profiline overkapping kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. De Profiline veranda is geheel aan te kleden naar uw wensen.
  • De Highline CUBE is met recht een Highline. Strak en stijlvol design op hoog niveau. Een moderne veranda in twee inspirerende kleuren met een natuurlijk lichtinval voor optimaal comfort.

Toonaangevend in veranda’s

Verasol is al meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van oerdegelijke aluminium overkappingen in Europa, zowel terrasoverkappingen als carports om uw auto te beschermen. Alle Verasol veranda’s worden volledig in de eigen fabriek te Wachtendonk (DE) gemaakt.

Weinor overkapping

Met terrasoverkappingen van Weinor haalt u het comfort van binnen naar buiten. Met een terrasoverkapping vergroot u uw wooncomfort. Daarom geniet u al vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar van uw terrasoverkapping. Een terrasoverkapping van Weinor zoals de Terraza of de Terraza pure beschermt u tegen de regen en/of de zon. Zo geniet u lang en zorgeloos van het buitenleven.

Ontdek de mogelijkheden

Madozon biedt een brede keuzemogelijkheid aan opties en accessoires. Wanneer er wordt gekozen om glazen schuifwanden te plaatsen kan een overkapping worden omgetoverd tot een tuinkamer. Om ook in de zonnige daken te genieten kan extra zonwering, bijvoorbeeld zonnedoeken worden toegevoegd. Voor een totale comfort beleving kan gekozen worden voor verlichting en verwarming om het hele jaar door te genieten. Stel uw veranda samen in de stijl die past bij uw smaak en wensen.

Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod en bezoek onze showroom in Rijssen. We bieden keus uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u altijd perfecte overkapping bij uw huis in Haaksbergen. Kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken met een specialist. Het inmeten en de montage aan huis verzorgen onze vakmensen ook. Vraag direct een offerte aan of kom langs in onze showroom!

 

Lamellendak Haaksbergen
Lamellendak Haaksbergen

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Haaksbergen
Vrijstaande zonwering Haaksbergen

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Haaksbergen
Buitenjaloezieën Haaksbergen

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Haaksbergen
Rolluiken Haaksbergen

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Haaksbergen
Pergolazonwering Haaksbergen

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Haaksbergen
Veranda zonwering Haaksbergen

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Haaksbergen
Markiezen Haaksbergen

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Haaksbergen
Uitvalscherm Haaksbergen

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Haaksbergen
Terrasscherm Haaksbergen

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Haaksbergen
Screens Haaksbergen

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering