Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Glazen windscherm

Windschermen

Windschermen van Madozon zijn ontwikkeld om het buitenleven aangenamer te maken. De windschermen worden voor u op maat gemaakt, maar er zijn ook gunstig geprijsde standaardmaten leverbaar.

Windscherm Madozon

Windschermen van Madozon zijn ontwikkeld om het buitenleven aangenamer te maken. De windschermen worden voor u op maat gemaakt. Ook zijn er gunstig geprijsde standaardmaten leverbaar. Een windscherm laat u genieten van het buitenleven onder aangename temperaturen.

Beweegbaar windscherm

Een beweegbaar windscherm is uniek in Nederland en erg populair. Het grote voordeel van dit windscherm is dat u het in en uit kunt schuiven. Als u behoefte heeft aan een koel briesje laat u het windscherm inschuiven. Als u liever uit de wind wilt zitten, schuift u het scherm uit. Ideaal als terrasafscheiding, als afdichting van uw veranda, voor de horeca of voor op uw balkon.

Koppelbaar windscherm

Het windscherm is koppelbaar, waardoor de afscheiding zo breed kan worden als gewenst. Standaard wordt het beweegbaar windscherm uitgerust met elektrische bediening. U bedient zo uw windscherm met één druk op de knop. Standaard wordt het windscherm geleverd met helder glas ook kunt u kiezen uit: dikker glas of matglas.

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u het perfecte windscherm dat bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken of neem contact met ons op.

Waarom kiest u voor een Madozon windscherm?

Windschermen van Madozon zijn ontwikkeld om het buitenleven aangenamer te maken.

De windschermen worden voor u op maat gemaakt.

Een windscherm laat u genieten van het buitenleven onder aangename temperaturen.

Het grote voordeel van dit windscherm is dat u het in en uit kunt schuiven.

Het windscherm is koppelbaar, waardoor de afscheiding zo breed kan worden als gewenst.

Bekijk onze Glazen windschermprojecten

Er zijn nog geen Glazen windschermprojecten.

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering