Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Madozon Voordeeldagen

Madozon Voordeeldagen!

Op 9, 10 en 11 november 2023

Madozon Voordeeldagen! Op 9, 10 en 11 november 2023

Op 9, 10 en 11 november 2023 organiseren we bij Madozon de Voordeeldagen. Wij nodigen jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen bij ons in de showroom te Rijssen. Tijdens de Voordeeldagen kun je onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers, inspiratie opdoen en profiteren van de vele aanbiedingen op onze buitenlevenproducten. Daarnaast ontvang je bij jouw aankoop tijdens de Voordeeldagen een leuke attentie! Zien we jou in onze showroom?

Onze exclusieve voordeeldagen acties:

Tot wel 20% korting op rolluiken*

Rolluiken houden de koude lucht effectief buiten de deur. Dat maakt rolluiken de perfecte duurzame investering voor deze winter. U bespaart aanzienlijk op uw energierekening. Zorg dat u klaar bent voor de winter en bestel nu uw rolluik bij Madozon.

Ik wil meer weten!


10% korting op veranda’s en tuinkamers*

Alleen tijdens de Voordeeldagen ontvangt u maar liefst 10% korting op uw veranda of tuinkamer. Kom naar de showroom en vind de veranda van uw dromen.

Bekijk onze veranda’s


15% korting op glazen schuifwanden, aluminium kozijnen en voor- of zijwanden van Verasol*

Maak dit najaar een tuinkamer van uw terrasoverkapping. Met glazen schuifwanden, aluminium kozijnen en voor- of zijwanden kunt u nog tot laat in de herfst comfortabel buiten zitten in de tuinkamer!

Meer informatie


Alle raamdecoratie BTW vrij*

Kiest u voor shutters of jaloezieen? Voor een plissé gordijnen, geweven hout of een vouw- of rolgordijn? Het maakt niet uit! Tijdens de Voordeeldagen is het allemaal BTW-vrij!

Bekijk ons assortiment


10% korting op horren*

De winter is de beste tijd om horren te kopen. De levertijden zijn kort, zo weet u zeker dat u volgend voorjaar vanaf de eerste zonnestraal profijt heeft van de horren.

Welke hor kies jij?

 

Actievoorwaarden:
Deze acties op deze pagina zijn uitsluitend geldig op 9, 10 en 11 november 2023. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.


Extra ruime openingstijden tijdens de Voordeeldagen:

Donderdag 9 november
10:00-17:00 uur
Vrijdag 10 november
10:00-17:00 uur
Zaterdag 11 november
10:00-16:00 uur

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering