Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Weinor Lamellendaken

Weinor Lamellendak

De Artares lamellendak overkapping van het merk weinor is een luxe en comfortabele overkapping in het assortiment van Madozon zonwering.

Weinor Lamellendaken

De Artares lamellendak overkapping van het merk weinor is een luxe en comfortabele overkapping in het assortiment van Madozon zonwering.
Weinor biedt met Artares een bijzondere terrasoverkapping met een lamellendak. Door de openingshoek van de lamellen te stellen zoals u dat wilt, regelt u regelt zelf uw individuele bioklimaat. Met sensoren kunnen de lamellen ook automatisch worden ingesteld afhankelijk van het weer. Zo geniet u goed beschermd op uw terras. Met extra’s als geïntegreerde verticale zonwering of ledverlichting aan de lamellen en het frame maakt u van uw weerbeschermingsproduct uw eigen terrashemel.

Weinor Lamellendaken zijn een uitstekende vorm van zonwering

De Artares is een hoogwaardige overkapping met automatische windbescherming en een veilige regenwaterafvoer. De richting van de lamellen is variabel en de lamellen zijn geluidsarm in gebruik. De zijkanten van de overkapping kunt u afsluiten waardoor u altijd beschermd bent. De verticale zonwering is op aantrekkelijke wijze geïntegreerd in de frameconstructie en verdwijnt volledig in de attiek. De Artares beschikt over diverse vormgevingsvarianten en is naar wens aan te vullen met intelligente sensoren.

Moderne technologie

De Weinor lamellendaken bestaan uit statische lamellen met geïntegreerde motor. Deze technologie beschermt de aandrijving tegen weersinvloeden en zorgt voor een fraai uiterlijk. De staanders en de attiek kunnen worden uitgerust met kleurenledstrips voor meer sfeer en de lamellen zelf met ledstrips voor warmwit licht.

Kom naar onze showroom

Heeft u een vraag of wilt u een offerte ontvangen? We helpen u bij Madozon zonwering graag in onze ruime showroom of komen thuis bij u langs om uw situatie te bekijken.

Neem contact op Offerte aanvragen

Waarom kiest u voor de Weinor Artares?

Geluidsarme lamellen van hoge kwaliteit.

Duitse kwaliteit.

Variabele richting van de lamellen.

Uitbreidbaar met geïntegreerde verticale zonwering.

Optioneel intelligente sensoren.

Diverse vormgevingsvarianten beschikbaar.

Bekijk onze Weinor Lamellendakenprojecten

Er zijn nog geen Weinor Lamellendakenprojecten.

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering