Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Verano lamellendaken

Verano lamellendak

Een lamellendakveranda kunt u aan de gevel of vrijstaand plaatsen. Zo ontstaat er een sfeervolle plek in uw tuin. Wilt u in of juist uit de zon? Met een lamellendak heeft u zelf invloed op het weer en de lichtinval en houdt u controle over de weersomstandigheden.

Verano Lamellendaken

Met een lamellenoverkapping Arezzo van Verano ontstaat er een plek waar u kunt ontspannen met een kopje thee en een goed boek. Het is een mooie locatie om gezellig samen te komen met vrienden of familie om daar heerlijk te eten of te borrelen.

Zelf de lichtinval bepalen met onze Verano lamellendaken

Een lamellendak veranda kunt u aan de gevel of vrijstaand plaatsen. Zo ontstaat er een sfeervolle plek in uw tuin. Wilt u in of juist uit de zon? Met een lamellendak heeft u zelf invloed op het weer en de lichtinval en houdt u controle over de weersomstandigheden.

Met Verano lamellendaken speelt u snel en eenvoudig in op het veranderende weer. U bepaalt de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door de stand van de lamellen te veranderen. Een lamellenoverkapping kunt u tegen de gevel plaatsen, op een bestaande constructie of vrijstaand in uw tuin. Door de strakke aluminium vormgeving van de overkapping is het bovendien een echte eyecatcher in uw tuin.

Een fraai, strak design

De Arezzo is een elegant lamellendak. Als de lamellen zijn gesloten ontstaat er een spatwaterdichte overkapping die een schaduwrijke plek creëert in uw tuin. Het dak wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van een fluisterstille motor. Arezzo combineert een gedetailleerde afwerking, robuuste aluminium constructie met een strak design.

Kom met ons in contact

De lamellendaken van Verano worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we bij Madozon de overkappingen tot op de millimeter nauwkeurig maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u een vraag of wilt u een offerte ontvangen? We helpen u bij Madozon zonwering graag in onze ruime showroom of komen thuis bij u langs om uw situatie te bekijken.

Waarom kiest u voor de Verano Arezzo?

Fluisterstille motor voor openen en sluiten van lamellen.

Spatwaterdichte overkapping.

Robuuste aluminium constructie, overstek mogelijk.

Beschikbaar in iedere kleur.

Strakke aluminium vormgeving.

5 jaar garantie.

Bekijk onze Verano lamellendakenprojecten

Verano lamellendak, screens en glaswanden

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering