Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Lamellendak

Lamellendaken van Madozon

Het lamellendak van Madozon is verkrijgbaar in twee soorten. Een lamellendak met kantelbare lamellen en een lamellendak met een openschuivende lamelconstructie. Deze lamellendaken hebben een zeer luxe uitstraling.

Lamellendaken Madozon

Het lamellendak van Madozon is verkrijgbaar in twee soorten; namelijk een lamellendak met kantelbare lamellen en een lamellendak met een openschuivende lamelconstructie. Deze lamellendaken hebben een zeer luxe uitstraling en met deze daken regelt u zelf de mate van het zonlicht en schaduw in uw tuin en terras. Zo heeft u nog meer het gevoel dat u buiten bent. Als u de lamellen opent geniet u van de aangename temperaturen. De lamellendaken zijn eenvoudig te bedienen en hebben een geruisloze werking. Hierdoor regelt u perfect de lichtinval en de mate van ventilatie en zonwering.

Maatwerk lamellendaken

Uw lamellendak wordt altijd speciaal voor u op maat gemaakt zodat het precies past in uw persoonlijke situatie en bij uw persoonlijke wensen. Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen.

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u het perfecte lamellendak die bij uw situatie past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken of neem contact op met onze vragen.

Waarom kiest u voor een Madozon lamellendak?

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Madozon Rijssen heeft ook een lamellendak met een openschuivende lamelconstructie.

Als u de lamellen opent geniet u van de aangename temperaturen.

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren.

Bekijk onze Lamellendakprojecten

Verano lamellendak, screens en glaswanden

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering