Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Lamellendaken

Madozon Lamellendaken

Madozon zonwering beschikt over ruime ervaring in de lamellendaken. Wij leveren 100% maatwerk, zodat alle producten voldoen aan uw verwachtingen.

Genieten van een lamellendak of lamellenoverkapping

Bij Madozon Zonwering uit Rijssen vindt u een uitgebreide collectie overkappingen met een lamellendak. Een lamellendak geeft u veel vrijheid en biedt u de mogelijkheid om zelf de temperatuur en de lichtinval onder uw overkapping te regelen. Madozon zonweringen heeft lamellendaken van de merken Verano en weinor.
  • Met lamellendaken van Verano speelt u snel en eenvoudig in op het veranderende weer en bepaalt u zelf de hoeveelheid zonlicht en ventilatie op uw terras door de stand van de lamellen te veranderen
  • Artares van het merk weinor is een bijzondere terrasoverkapping, waarmee u zelf uw individuele bioklimaat regelt door de openingshoek van de lamellen te stellen. Met de intelligente sensoren kunt u de lamellen ook automatisch instellen.
Alle lamellendaken bij Madozon zonwering worden door ons vakkundig en geschoold personeel bij u aan huis opgemeten en gemonteerd. Madozon levert alle producten met een uitstekende afwerking, inclusief montage en volledige garantie. Mocht u een vraag hebben, of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Door te klikken op de foto hieronder gaat u direct naar de desgewenst pagina met lamellendaken van Verano of weinor.
Weinor Lamellendaken Bekijk
Weinor Lamellendaken

Met een lamellendak heeft u zelf invloed op het weer en de lichtinval en houdt u controle over de weersomstandigheden.

Meer informatie
Verano lamellendaken Bekijk
Verano lamellendaken

Met een lamellendak heeft u zelf invloed op het weer en de lichtinval en houdt u controle over de weersomstandigheden.

Meer informatie

Bekijk de projecten van onze Lamellendaken

Verano lamellendak, screens en glaswanden

Madozon zonwering uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering