Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Jaloezieën Vriezenveen

Jaloezieën Vriezenveen

Indien u jaloezieën zoekt voor uw woning in Vriezenveen, is Madozon in Rijssen dé plek waar u moet zijn. Wij presenteren u een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering in onze showroom.

Jaloezieën Vriezenveen

Indien u jaloezieën zoekt voor uw woning in Vriezenveen, is Madozon in Rijssen dé plek waar u moet zijn. Wij presenteren u een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering in onze showroom. Hierbij heeft u de keuze uit diverse kleurstellingen en iedere maat is verkrijgbaar.

Passende jaloezieën voor ieder type woning in regio Vriezenveen

De horizontale jaloezieën uit ons assortiment zijn in de eerste plaats een praktische oplossing. Met jaloezieën bepaalt u zelf hoeveel licht er uw woning in Vriezenveen binnenkomt, en zo heeft u invloed op de sfeer in huis. Jaloezieën zijn geschikt in elke woonstijl: modern, landelijk of industrieel. En de jaloezieën zorgen voor privacy. Wij leveren niet alleen jaloezieën in standaardmaten, maar ook op maat gemaakte varianten en in diverse kleuren. U wordt dus altijd voorzien van een passende oplossing op het gebied van zonwering.

De voordelen van aluminium

Wanneer u kiest voor aluminium jaloezieën, kiest u voor een materiaalsoort die een verduisterende werking heeft, maar u kunt ook de juiste hoeveelheid licht regelen. Door de bijzondere lichtinval creëert u een warme sfeer in elke ruimte. Aluminium weerkaatst zonlicht op een effectieve manier, waardoor ze optimale bescherming bieden tegen zonlicht en warmte. Zo geniet u van een aangename temperatuur in uw woning. We leveren aluminium jaloezieën in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm bij uw woning in Vriezenveen of omgeving. Door de grote keuze in lamelbreedtes is er voor iedere situatie een passende aluminium jaloezie.

Ga voor een natuurlijke look

Met houten jaloezieën zorgt u voor een natuurlijk warme uitstraling in uw woning. Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Houten jaloezieën van Madozon zijn een sfeervolle en duurzame eyecatcher in uw woning in regio Vriezenveen en u geniet van keuze uit 44 verschillende kleuren. Dit varieert van blank eikenhout, mahonie, wit, tot een moderne zwarte lamel.
Met een ladderband hebben we zelfs nog opties meer op kleurgebied. Er zijn in totaal 59 kleuren beschikbaar met elk een eigen unieke uitstraling. Bij ons heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u de perfecte jaloezie die bij uw huis past. Bezoek onze showroom en bekijk de verschillende modellen en mogelijkheden.

Ons vakkundige personeel staat voor u klaar

Madozon in Rijssen levert naast jaloezieën in standaardmaten, ook op maat gemaakte jaloezieën in de wijde omgeving van Vriezenveen. De monteur komt bij u op bezoek en neemt de maten die u nodig heeft met u op. Daarna bestellen we de jaloezieën en zorgt ons team ervoor dat deze probleemloos bij u op locatie geïnstalleerd wordt.

Altijd verzekerd van veilige producten

Al de binnenzonwering en raamdecoratie uit onze collectie voldoet aan de herziende Europese voorschriften. Zo kunt u in alle rust genieten van uw raamdecoratie.

Maak een afspraak in onze showroom welke jaloezieën het beste bij uw smaak en leefruimte passen. Heeft u al een idee? Vraag dan een offerte aan via onze website.

Lamellendak Vriezenveen
Lamellendak Vriezenveen

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Vriezenveen
Vrijstaande zonwering Vriezenveen

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Vriezenveen
Buitenjaloezieën Vriezenveen

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Vriezenveen
Rolluiken Vriezenveen

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Vriezenveen
Pergolazonwering Vriezenveen

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Vriezenveen
Veranda zonwering Vriezenveen

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Vriezenveen
Markiezen Vriezenveen

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Vriezenveen
Uitvalscherm Vriezenveen

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Vriezenveen
Terrasscherm Vriezenveen

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Vriezenveen
Screens Vriezenveen

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering