Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Jaloezieën Rijssen

Jaloezieën Rijssen

Zoekt u jaloezieën voor uw woning in Rijssen? Bij ons profiteert u van keuze uit een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering in diverse kleurstellingen en in iedere maat. Er is altijd wel een variant bij die in uw ideale plaatje past.

Jaloezieën Rijssen

Zoekt u jaloezieën voor uw woning in Rijssen? Bij ons profiteert u van keuze uit een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering in diverse kleurstellingen en in iedere maat. Er is altijd wel een variant bij die in uw ideale plaatje past, dus verken ons aanbod en vind uw ideale raamdecoratie!

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn een praktische oplossing. Met jaloezieën bepaalt u zelf de lichtinval en de sfeer in huis. Jaloezieën passen in elke woonstijl: modern, landelijk of industrieel. En de jaloezieën zorgen voor de benodigde privacy. Madozon in Rijssen levert niet alleen jaloezieën in standaardmaten, maar ook op maat gemaakte jaloezieën en exemplaren in diverse kleuren.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën hebben een verduisterende werking, maar u kunt ook de juiste hoeveelheid licht regelen. Door de bijzondere lichtinval creëert u een warme sfeer in elke ruimte. Aluminium zorgt ook voor een effectieve weerkaatsing van zonlicht. Daarom bieden ze optimale bescherming tegen het zonlicht en de warmte. Zo geniet u altijd van een aangename temperatuur in uw woning. We leveren aluminium jaloezieën in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Door de grote keuze in lamelbreedtes is er voor iedere situatie een passende aluminium jaloezie.

Houten jaloezieën in verschillende kleuren

Met houten jaloezieën zorgt u voor een natuurlijk warme uitstraling in uw woning. Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Houten jaloezieën van Madozon zijn een sfeervolle en duurzame aanwinst voor uw woning en leverbaar in 44 verschillende kleuren. De kleurenkeuze is breed, van blank eikenhout, mahonie, wit, tot een moderne zwarte lamel.

Met een ladderband hebben we meer kleurvariaties beschikbaar. Er zijn in totaal 59 kleuren beschikbaar met elk een eigen unieke uitstraling. Bij ons heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u altijd een jaloezie die perfect bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken.

Onze werkwijze

Madozon in Rijssen levert naast jaloezieën in standaardmaten, ook maatwerk varianten. De monteur komt bij u op bezoek en neemt de maten die u nodig heeft met u op. Daarna bestellen we de jaloezieën en hangt ons vakkundig personeel de jaloezieën bij u op.

Ga voor onze kindveilige producten

Maak een afspraak in onze showroom in Rijssen en bepaal welke jaloezieën het beste bij uw smaak en leefruimte passen. Wij helpen u hier graag bij. Daarbij voldoet al de binnenzonwering en raamdecoratie uit onze collectie aan de herziende Europese voorschriften. Heeft u toch interesse in andere vormen van zonwering, bijvoorbeeld rolluiken of screens? Ook dan helpen wij u graag!

Lamellendak Rijssen
Lamellendak Rijssen

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Rijssen
Vrijstaande zonwering Rijssen

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Rijssen
Buitenjaloezieën Rijssen

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Rijssen
Rolluiken Rijssen

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Rijssen
Pergolazonwering Rijssen

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Rijssen
Veranda zonwering Rijssen

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Rijssen
Markiezen Rijssen

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Rijssen
Uitvalscherm Rijssen

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Rijssen
Terrasscherm Rijssen

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Rijssen
Screens Rijssen

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering