Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Jaloezieën Raalte

Jaloezieën Raalte

Jaloezieën voor uw woning in Raalte, daarvoor moet u bij Madozon in Rijssen zijn. Wij presenteren u een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering in diverse kleurstellingen en in iedere maat.

Jaloezieën Raalte

Jaloezieën voor uw woning in Raalte, daarvoor moet u bij Madozon in Rijssen zijn. Wij presenteren u een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering in diverse kleurstellingen en in iedere maat. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod!

Jaloezieën passen in iedere woonstijl

Horizontale jaloezieën zijn vooral erg praktisch. Hiermee bepaalt u namelijk helemaal zelf hoeveel licht er doorkomt – en daarmee de sfeer in uw woning. Jaloezieën passen in elke woonstijl: modern, landelijk of industrieel. Daar bovenop zorgen jaloezieën ook voor privacy. Wanneer u uw jaloezieën bij ons bestelt, zijn zowel standaardmaten als op maat gemaakte exemplaren een optie. De jaloezieën zijn ook nog eens verkrijgbaar in diverse kleuren, dus u kunt ze helemaal afstemmen op het design van uw woning in Raalte.

De voordelen van aluminium

Aluminium jaloezieën hebben als functie dat ze de ruimte verduisteren, maar uiteraard heeft u ook de optie om een hoeveelheid licht door te laten. U bepaalt zelf hoeveel licht er binnenkomt en kunt zelf uittesten hoe u een optimale sfeer in uw ruimte creëert. Aluminium zorgt ook voor een effectieve weerkaatsing van zonlicht. Daardoor bieden ze optimale bescherming tegen het zonlicht en de warmte. Zo geniet u van een prettige temperatuur in uw woning. We leveren aluminium jaloezieën in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Door de grote keuze in lamelbreedtes is er voor iedere situatie een passende aluminium jaloezie.

Volop opties op kleurgebied

Met onze houten jaloezieën zorgt u voor een natuurlijk warme uitstraling in uw woning in Raalte of elders in de omgeving van Rijssen. Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Houten jaloezieën zijn een sfeervolle en duurzame aanwinst voor uw woning en leverbaar in 44 verschillende kleuren. De kleurenkeuze is breed, van blank eikenhout, mahonie, wit, tot een moderne zwarte lamel.
Een ladderband biedt u nog meer opties op kleurgebied. Er zijn in totaal 59 kleuren beschikbaar met elk een eigen unieke uitstraling. Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en kleuren. Zo vindt u de perfecte jaloezie die bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken.

Onze transparante werkwijze

Madozon in Rijssen levert naast jaloezieën in standaardmaten, ook op maat gemaakte jaloezieën in heel Overijssel – dus ook bij u in Raalte. De monteur komt bij u op bezoek en neemt de maten die u nodig heeft met u op. Daarna bestellen we de jaloezieën en komt ons vakkundig personeel de jaloezieën bij u ophangen, zoals wij ook bij andere vormen van zonwering – bijvoorbeeld terrasschermen of rolluiken – doen.

Producten die aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen

Al de binnenzonwering en raamdecoratie uit onze collectie voldoet aan de herziende Europese voorschriften. Zo kunt u in alle rust genieten van uw raamdecoratie.

Maak een afspraak in onze showroom welke jaloezieën het beste bij uw smaak en leefruimte passen. Wij helpen u graag.

Lamellendak Raalte
Lamellendak Raalte

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Raalte
Vrijstaande zonwering Raalte

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Raalte
Buitenjaloezieën Raalte

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Raalte
Rolluiken Raalte

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Raalte
Pergolazonwering Raalte

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Raalte
Veranda zonwering Raalte

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Raalte
Markiezen Raalte

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Raalte
Uitvalscherm Raalte

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Raalte
Terrasscherm Raalte

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Raalte
Screens Raalte

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering