Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Jaloezieën Markelo

Jaloezieën Markelo

Met jaloezieën voorziet u uw woning in Markelo of omgeving van een fraaie vorm van zonwering. Bij Madozon in Rijssen presenteren we u een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering in diverse kleurstellingen en in iedere maat.

Jaloezieën Markelo

Met jaloezieën voorziet u uw woning in Markelo of omgeving van een fraaie vorm van zonwering. Bij Madozon in Rijssen presenteren we u een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering in diverse kleurstellingen en in iedere maat. Opties te over dus!

Jaloezieën dragen bij aan de sfeer van uw woning in regio Markelo

Wanneer u horizontale jaloezieën laat plaatsen in uw woning in Markelo, gaat u voor een praktische oplossing. Met jaloezieën bepaalt u zelf de lichtinval, en als gevolg daarvan ook de sfeer in huis. Jaloezieën passen in elke woonstijl. Woont u in een modern, landelijk of industrieel huis? Jaloezieën misstaan er zeker niet in! Daarbij leveren wij niet alleen jaloezieën in standaardmaten, maar ook op maat gemaakte exemplaren in uiteenlopende kleuren.

Perfect passende aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën hebben een verduisterende werking, maar u regelt ook de gewenste hoeveelheid licht hiermee. Door de bijzondere lichtinval creëert u een warme sfeer in elke ruimte. Aluminium zorgt ook voor een effectieve weerkaatsing van zonnestralen. Daarom bieden ze optimale bescherming tegen het zonlicht en de warmte en houdt u de temperatuur aangenaam als het erg warm wordt in de zomermaanden. We leveren aluminium jaloezieën in verschillende lamelbreedtes bij uw woning in regio Markelo: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Door de grote keuze in lamelbreedtes is er voor iedere situatie een passende aluminium jaloezie.

Houten varianten in verschillende kleuren

Met houten jaloezieën zorgt u voor een natuurlijk warme uitstraling in uw woning. Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Houten jaloezieën zijn een sfeervolle en duurzame aanwinst voor uw woning en leverbaar in 44 verschillende kleuren. De kleurenkeuze is breed, van blank eikenhout, mahonie, wit, tot een moderne zwarte lamel.
Met een ladderband hebben we zelfs nog meer kleurvariaties beschikbaar. Er zijn in totaal 59 kleuren beschikbaar met elk een eigen unieke uitstraling. Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren, waardoor u ongetwijfeld de perfecte jaloezie voor uw huis vindt. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken.

Maatwerk is mogelijk

Madozon levert naast jaloezieën in standaardmaten, ook op maat gemaakte varianten in de wijde omgeving van Markelo. De monteur komt bij u op bezoek en neemt de maten die u nodig heeft met u op. Daarna bestellen we de jaloezieën en hangt ons vakkundig personeel deze bij u op.

De ideale raamdecoratie

Al de binnenzonwering en raamdecoratie uit ons assortiment voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo kunt u in alle rust genieten van uw raamdecoratie.

Maak een afspraak in onze showroom welke jaloezieën het beste bij uw smaak en leefruimte passen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Lamellendak Markelo
Lamellendak Markelo

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Markelo
Vrijstaande zonwering Markelo

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Markelo
Buitenjaloezieën Markelo

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Markelo
Rolluiken Markelo

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Markelo
Pergolazonwering Markelo

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Markelo
Veranda zonwering Markelo

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Markelo
Markiezen Markelo

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Markelo
Uitvalscherm Markelo

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Markelo
Terrasscherm Markelo

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Markelo
Screens Markelo

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering