Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Jaloezieën Laren

Jaloezieën Laren

Bij Madozon in Rijssen presenteren we u een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering in diverse kleurstellingen en in iedere maat.

Jaloezieën Laren

Op zoek naar jaloezieën in Laren? Bij Madozon in Rijsen presenteren we u een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en diverse maten.

De ideale jaloezieën voor uw woning in Laren

Horizontale jaloezieën van Madozon zijn een praktische oplossing. Met jaloezieën kunt u zelf de lichtinval en de sfeer bepalen. Jaloezieën passen in elke woonstijl: modern, landelijk of industrieel. Daarnaast zorgen jaloezieën voor privacy. Madozon in Rijssen levert niet alleen jaloezieën in standaardmaten maar ook op maat gemaakte jaloezieën en in diverse kleuren.

Aluminium jaloezieën

Door de effectieve weerkaatsing van zonlicht bieden aluminium jaloezieën optimale bescherming tegen zonlicht en warmte. Zo geniet u van een aangenamere temperatuur in uw woning wanneer het buiten warm is. Daarnaast hebben de aluminium jaloezieën van Madozon een verduisterende werking, maar is het ook mogelijk om zelf de hoeveelheid lichtinval te bepalen. Door de bijzondere lichtinval die zo gecreëerd wordt, ontstaat er een warme sfeer. We leveren aluminium jaloezieën in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Door deze grote keuze is er voor iedere situatie een passende aluminium jaloezie.

Houten jaloezieën

Met houten jaloezieën zorgt u voor een natuurlijk warme uitstraling in uw woning. Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Houten jaloezieën van Madozon zijn een sfeervolle en duurzame aanwinst voor uw woning en leverbaar in 44 verschillende kleuren, van blank eikenhout tot een moderne zwarte kleur. Wanneer u kiest voor houten jaloezieën met een ladderband, zijn er nog meer kleurvariaties mogelijk.

Kindveilige producten

Al de binnenzonwering en raamdecoratie van Madozon voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo kunt u in alle rust genieten van uw raamdecoratie.

Onze werkwijze

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u de perfecte jaloezie dat bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken. Madozon levert naast jaloezieën in standaardmaten, ook op maat gemaakte jaloezieën. De monteur komt bij u op bezoek en neemt de maten die u nodig heeft met u op. Daarna bestellen we de jaloezieën en hangt ons vakkundig personeel de jaloezieën bij u op.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de verschillende soorten jaloezieën en de daarbij behorende mogelijkheden? Bezoek Madozon. We bieden u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u altijd de perfecte jaloezieën. Kom vrijblijvend langs bij ons om de mogelijkheden te bekijken. Madozon zonwering levert door heel Overijssel en Gelderland. Het inmeten en de montage aan huis verzorgt Madozon ook voor u. Maak een afspraak in onze showroom welke jaloezieën het beste bij uw smaak en leefruimte passen.

Lamellendak Laren
Lamellendak Laren

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Laren
Vrijstaande zonwering Laren

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Laren
Buitenjaloezieën Laren

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Laren
Rolluiken Laren

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Laren
Pergolazonwering Laren

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Laren
Veranda zonwering Laren

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Laren
Markiezen Laren

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Laren
Uitvalscherm Laren

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Laren
Terrasscherm Laren

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Laren
Screens Laren

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering