Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Jaloezieën Goor

Jaloezieën Goor

Bij Madozon in Rijssen presenteren we u een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering in diverse kleurstellingen en in iedere maat, zodat u uw woning in bijvoorbeeld Goor optimaal kunt uitrusten. Standaard exemplaren of maatwerk, het is allebei mogelijk bij ons.

Jaloezieën Goor

Bij Madozon in Rijssen presenteren we u een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering in diverse kleurstellingen en in iedere maat voor uw woning in bijvoorbeeld Goor. Standaard exemplaren of maatwerk, het is allebei mogelijk bij ons. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Horizontale jaloezieën passen bij iedere woonstijl in regio Goor

Kiest u voor horizontale jaloezieën, dan kiest u voor een praktische oplossing. U bepaalt er zelf de lichtinval en de sfeer mee, bovendien passen ze in elke woonstijl. Of u nu in een modern, landelijk of industrieel huis woont, jaloezieën passen naadloos in uw inrichting. Ander pluspunt: jaloezieën zorgen voor privacy. Wij leveren niet alleen jaloezieën in standaardmaten maar ook op maat gemaakte jaloezieën en in diverse kleuren voor woningen in heel Overijssel.

Aluminium jaloezieën in verschillende breedtes

Aluminium jaloezieën zorgen normaliter voor verduistering, maar u regelt er ook probleemloos lichtinval mee. Door de bijzondere lichtinval creëert u een warme sfeer in elke ruimte. Aluminium weerkaatst zonlicht op effectieve wijze. Daarom bieden ze optimale bescherming tegen het zonlicht en de warmte. Zo geniet u van een aangenaam klimaat in uw woning. We leveren aluminium jaloezieën in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Door de grote keuze in lamelbreedtes is er voor iedere situatie een passende aluminium jaloezie.

Houten jaloezieën in verschillende kleuren

Houten jaloezieën dragen bij aan een natuurlijk warme uitstraling van uw woning. Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Ze zijn een sfeervolle en duurzame aanwinst voor uw woning en leverbaar in 44 verschillende kleuren, van blank eikenhout, mahonie, wit, tot een moderne zwarte lamel.
Met een ladderband heeft u meer kleurvariaties. Er zijn in totaal 59 kleuren beschikbaar, elk van hen heeft een eigen unieke uitstraling. Bij ons heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u de jaloezie die helemaal bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken.

Maak kennis met onze werkwijze

Madozon in Rijssen levert naast jaloezieën in standaardmaten, ook op maat gemaakte jaloezieën voor uw woning in of nabij Goor. De monteur komt bij u langs en neemt de maten die u nodig heeft met u op. Daarna bestellen we de jaloezieën en hangt ons vakkundig personeel ze bij u op.

Veilige producten volgens alle richtlijnen

Al de binnenzonwering en raamdecoratie van Madozon voldoet aan de herziende Europese voorschriften. Zo geniet u in alle rust van uw raamdecoratie.

Maak een afspraak in onze showroom in Rijssen, niet ver van Goor, en ontdek welke jaloezieën het beste bij uw smaak en leefruimte passen.

Lamellendak Goor
Lamellendak Goor

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Goor
Vrijstaande zonwering Goor

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Goor
Buitenjaloezieën Goor

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Goor
Rolluiken Goor

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Goor
Pergolazonwering Goor

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Goor
Veranda zonwering Goor

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Goor
Markiezen Goor

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Goor
Uitvalscherm Goor

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Goor
Terrasscherm Goor

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Goor
Screens Goor

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering