Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Jaloezieën Almelo

Jaloezieën Almelo

Voor een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering komt u naar Madozon in Rijssen, regio Almelo. Wij hebben jaloezieën in ons assortiment in diverse kleurstellingen, daarnaast is iedere maat mogelijk.

Jaloezieën Almelo

Voor een uitgebreide collectie jaloezieën in houten of aluminium uitvoering komt u naar Madozon in Rijssen, regio Almelo. Wij hebben jaloezieën in ons assortiment in diverse kleurstellingen, daarnaast is iedere maat mogelijk. Verdiep uzelf dus in wat wij zoal voor u kunnen betekenen; wij staan graag voor u klaar.

Horizontale jaloezieën passen in iedere woonstijl

Bij ons vindt u een ruim assortiment van horizontale jaloezieën. Dit is een praktische oplossing voor ieder type woning, want met jaloezieën kunt u zelf de lichtinval en de sfeer bepalen. Tevens passen ze in elke woonstijl: modern, landelijk of industrieel. En ook niet onbelangrijk: de jaloezieën zorgen voor privacy. Madozon uit Rijssen levert niet alleen jaloezieën in standaardmaten, maar ook op maat gemaakte jaloezieën in de wijde omgeving van Almelo. Daarbij zijn er ook volop keuzes op kleurgebied.

Aluminium jaloezieën in diverse lamelbreedtes

Aluminium jaloezieën hebben een verduisterende werking, maar u bepaalt nog steeds zelf hoeveel licht er uw huis binnenkomt. De bijzondere lichtinval helpt u een warme sfeer in elke ruimte te creëren. Aluminium zorgt ook voor een effectieve weerkaatsing van zonlicht. Daarom biedt het optimale bescherming tegen zonlicht en warmte. Zo geniet u altijd van een aangename temperatuur in uw woning. We leveren aluminium jaloezieën in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Door de grote keuze in lamelbreedtes is er voor iedere situatie een passende aluminium jaloezie.

Hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling 

Met houten jaloezieën zorgt u voor een natuurlijk warme uitstraling in uw woning in Almelo of elders in Overijssel. Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Ze zijn een sfeervolle en duurzame aanwinst voor uw woning en leverbaar in 44 verschillende kleuren. De kleurenkeuze is breed, van blank eikenhout, mahonie, wit, tot een moderne zwarte lamel.
Met een ladderband hebben we meer kleurvariaties beschikbaar. Er zijn in totaal 59 kleuren beschikbaar met elk een eigen unieke uitstraling. Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren, waardoor u altijd een jaloezie vindt die bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken.

Onze betrouwbare werkwijze

Wij bieden naast jaloezieën in standaardmaten ook de mogelijkheid om maatwerk samen te stellen. De monteur komt bij u op bezoek en neemt de maten die u nodig heeft met u op. Daarna bestellen we de jaloezieën en hangt ons vakkundig personeel ze bij u op.

Altijd veilige producten

Al de zonwering en raamdecoratie voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo heeft u helemaal geen omkijken naar de jaloezieën en bent u te allen tijde verzekerd van uitstekende raamdecoratie.

Vraag direct een offerte aan voor de jaloezieën die u voor ogen heeft of maak een afspraak in onze showroom in Rijssen, niet ver van Almelo, om ze zelf van dichtbij te bekijken. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar.

Lamellendak Almelo
Lamellendak Almelo

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Almelo
Vrijstaande zonwering Almelo

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Almelo
Buitenjaloezieën Almelo

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Almelo
Rolluiken Almelo

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Almelo
Pergolazonwering Almelo

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Almelo
Veranda zonwering Almelo

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Almelo
Markiezen Almelo

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Almelo
Uitvalscherm Almelo

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Almelo
Terrasscherm Almelo

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Almelo
Screens Almelo

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering