Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Glazen schuifwand

Glazen schuifwand

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen glaswanden en schuttingen van uitstekende kwaliteit. De merken die we voeren zijn Weinor en Verasol.

Glazen schuifwanden van Madozon

Met een glazen schuifwand van Madozon kunt u van uw veranda of overkapping een sfeervolle tuinkamer maken. Deze glazen wanden zijn ook toe te passen op balkons. De schuifwanden hebben als grote voordeel dat ze de wind en regen tegenhouden, waardoor u comfortabel kunt genieten van uw terras of balkon. Dankzij de glazen schuifwand panelen heeft u alle vrijheid om te bepalen hoe ver u de wanden open of dicht zet. Dit zorgt voor veel veelzijdigheid. Bij regen schuift u de wanden dicht totdat de ruimte volledig afgesloten is en bij mooi weer kunt u de wanden juist helemaal openschuiven. Zo kunt u met zowel mooi weer als met slecht weer genieten van uw tuin. En dankzij het glas behoudt u vrij uitzicht over uw tuin, ook als de schuifwanden volledig gesloten zijn. Kortom: een glasschuifwand van Madozon heeft alleen maar voordelen.
Verasol glazen schuifwand Bekijk
Verasol glazen schuifwand

Een Verasol veranda in combinatie met de solide glasschuifwanden garandeert meer buitenleven.

Meer informatie
Weinor glazen schuifwand Bekijk
Weinor glazen schuifwand

Met de glazen schuifwand w17 easy beleeft u puur woongenot op uw terras

Meer informatie

Glazen schuifwand op maat

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Hiermee kunt u zelf uw glazen schuifwand samenstellen. Zo kunt u kiezen voor een Verasol glazen schuifwand op maat. Daarnaast kunnen de wanden worden uitgerust met een meeneemfunctie waardoor alle glazen panelen aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor bewegen alle panelen mee wanneer u de glaswand opent of sluit. Ook kunt u ervoor kiezen om één glasschuifwand te combineren met vaste glazen wanden of voor juist alleen maar schuifwanden van glas.

Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken. Zo vindt u de perfecte glaswand dat bij uw huis past.

Glazen schuifwand veranda

Een veranda met glazen schuifwanden heeft verschillende voordelen. Zo kunt u ten eerste langer genieten van uw veranda, van het buitenleven en van uw tuin. Daarnaast creëert u meer leefruimte, maar behoudt u wel de verbinding met de tuin dankzij het open karakter van de glazen wanden. Ook hebben deze wanden een isolerende werking. Dankzij de glazen schuifwand voor veranda blijft de warmte langer hangen. Hierdoor hoeft u minder snel de verwarming aan te zetten. Ook kan er minder warmte via de achterdeur ontsnappen omdat uw veranda dankzij de glazen wanden een overgangsruimte vormt.

Glazen schuifwand laten plaatsen

Door glazen schuifwanden te plaatsen, wordt een tuinkamer gecreëerd met veel licht en een moderne uitstraling. Dankzij een glazen schuifpui kunt u altijd, ongeacht het weer, genieten van het buitenleven en uw tuin.

Bij Madozon bieden we verschillende soorten glaswanden in verschillende afmetingen aan. Ook glazen schuifwanden op maat behoren tot de mogelijkheden. Madozon levert haar glazen schuifwanden inclusief montage. Zo hoeft u de wand niet zelf te plaatsen.

Wilt u meer weten over de glaswanden van Madozon? Over bijvoorbeeld de kosten van een glaswand of over de mogelijkheden voor een overkapping met glazen wand? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Madozon zonwering uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering