Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Glazen schuifwand

Glazen schuifwand

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen glaswanden en schuttingen van uitstekende kwaliteit. De merken die we voeren zijn Weinor en Verasol.

Glazen schuifwanden van Madozon

Met een glazen schuifwand van Madozon kunt u van uw veranda of overkapping een sfeervolle tuinkamer maken. Deze glazen wanden zijn ook toe te passen op balkons. De schuifwanden hebben als grote voordeel dat ze de wind en regen tegenhouden, waardoor u comfortabel kunt genieten van uw terras of balkon. Dankzij de glazen schuifwand panelen heeft u alle vrijheid om te bepalen hoe ver u de wanden open of dicht zet. Dit zorgt voor veel veelzijdigheid. Bij regen schuift u de wanden dicht totdat de ruimte volledig afgesloten is en bij mooi weer kunt u de wanden juist helemaal openschuiven. Zo kunt u met zowel mooi weer als met slecht weer genieten van uw tuin. En dankzij het glas behoudt u vrij uitzicht over uw tuin, ook als de schuifwanden volledig gesloten zijn. Kortom: een glasschuifwand van Madozon heeft alleen maar voordelen.
Gardensdreams metal glazen schuifwand Bekijk
Gardensdreams metal glazen schuifwand

Met de metal glazen schuifwand van Gardendreams geeft u uw tuinkamer een stoere, industriele look.

Meer informatie
Verasol glazen schuifwand Bekijk
Verasol glazen schuifwand

Een Verasol veranda in combinatie met de solide glasschuifwanden garandeert meer buitenleven.

Meer informatie
Weinor glazen schuifwand Bekijk
Weinor glazen schuifwand

Met de glazen schuifwand w17 easy beleeft u puur woongenot op uw terras

Meer informatie

Verasol glazen schuifwand

De glazen schuifwanden van Verasol bestaan uit meerdere schuifbare panelen en hebben een extreem lage onderrail (17mm) voor een makkelijke in- en uitstap. De glazen schuifwanden zijn verkrijgbaar in drie verschillende productlijnen: de Greenline, Profiline en Cube. De benamingen van de glaswanden komen overeen met de productlijnen van de veranda’s, maar zijn geschikt voor ieder type en merk veranda.

 

Vergelijking van de kenmerken van de Verasol glazen schuifwand

Onderstaande tabel geeft een vergelijking weer van de kenmerken van de verschillende productlijnen van de Verasol glazen schuifwanden.

KenmerkenGreenlineProfilineCube
Veiligheidsglas8 mm10 mm10 mm
Verkrijgbaar in kleuren3113
Deurmeenemers-JaJa
RVS knop als handvatOptieJaJa
U-wandprofielenOptieJaJa
Reinigingsslot-JaJa
TochtborstelsOptieJaJa
Stootprofiel glas op glas-OptieJa
Slotkast incl cilinderslot-OptieJa
Glas tot 2,7 meter (meerprijs)-JaJa
Vanaf prijzen per strekkende meter315,-529,-693,-

Weinor glazen schuifwand

De w17 glazen schuifwand van Weinor past onder vrijwel iedere terrasoverkapping en biedt volledige transparantie dankzij de frameloze en beweegbare glazen elementen. Hierdoor heeft u altijd een vrij uitzicht vanaf het terras. Dankzij het Soft-Closing-System bewegen de glazen elementen zacht en makkelijk. Daarnaast beschikken de onderrails van de w17 glazen schuifwand over een CleanCase waardoor het makkelijk is om het vuil dat zich hierin verzameld te verwijderen. Alle componenten, zoals de grepen, profielen en sloten, kunnen naar wens in één van de standaard 50 kleuren of in de meer dan 150 RAL-kleuren gepoedercoat worden. Ook is het mogelijk om uw terras af te sluiten met het cilinderslot.

Maximale systeembreedte6,6 m
Maximale systeemhoogte2,8 m
Aantal vleugels2 tot 5
Type geleidingsrail2- tot 5-sporig
OpeningswijzeParallel te verschuiven
Glastype (gehard veiligeheidsglas ESG)6, 8 of 10 mm
Hoogtecompensatie in de bovenrailsStandaard: 0 mm/ -25 mm
WandaansluitingsprofielOptie
Borstel- en kierafdichtingenOptie
Soft-Closing-SystemStandaard
Hoekopstelling90°
PrijsOp aanvraag

Gardendreams metal glazen schuifwand

Met de metal glazen schuifwand van Gardendreams geeft u uw tuinkamer een stoere, industriele look. Deze wand is een echte blikvanger en sfeermaker. Een grote meerwaarde voor uw overkapping! De wand bestaat uit afzonderlijke glaspanelen, waarmee u de overkapping gedeeltelijk of volledig af kunt sluiten. Zo bent u beschermd tegen wind en regen en houdt u de warmte langer vast onder de overkapping. De schuifwand bestaat uit hoogwaardige glaspanelen. Wij leveren de wanden compleet met staanderprofielen, bovenrails en een vlakke onderrails van aluminium. Bovendien hebben ze roestvrijstalen handgrepen voor eenvoudig gebruik.

HoogteStandaard 2100 mm hoogte, Maximaal 2500 mm
Glijdend typepanels gekoppeld
ProfielenWinddicht, Verticaal, Horizontaal
AfsluitbaarJa
Glasdikte8 of 10 mm
Handvatten8 mm variant, 10 mm variant, met slot voor 10 mm variant
KleurRAL 9016 wit, RAL 7016 antractiet structuurlak, RAL 9005 zwart structuurlak, RAL 9007 grijs structuurlak
Breedte2000 mm, 2500 mm, 3000 mm, 3500 mm, 4000 mm, 4500 mm, 5000 mm, 5500 mm, 6000 mm, 6500 mm, 7000 mm

Glazen schuifwand op maat

Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Hiermee kunt u zelf uw glazen schuifwand samenstellen. Zo kunt u kiezen voor een Verasol glazen schuifwand op maat. Daarnaast kunnen de wanden worden uitgerust met een meeneemfunctie waardoor alle glazen panelen aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor bewegen alle panelen mee wanneer u de glaswand opent of sluit. Ook kunt u ervoor kiezen om één glasschuifwand te combineren met vaste glazen wanden of voor juist alleen maar schuifwanden van glas.

Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken. Zo vindt u de perfecte glaswand dat bij uw huis past.

Glazen schuifwand veranda

Een veranda met glazen schuifwanden heeft verschillende voordelen. Zo kunt u ten eerste langer genieten van uw veranda, van het buitenleven en van uw tuin. Daarnaast creëert u meer leefruimte, maar behoudt u wel de verbinding met de tuin dankzij het open karakter van de glazen wanden. Ook hebben deze wanden een isolerende werking. Dankzij de glazen schuifwand voor veranda blijft de warmte langer hangen. Hierdoor hoeft u minder snel de verwarming aan te zetten. Ook kan er minder warmte via de achterdeur ontsnappen omdat uw veranda dankzij de glazen wanden een overgangsruimte vormt.

Glazen schuifwand laten plaatsen

Door glazen schuifwanden te plaatsen, wordt een tuinkamer gecreëerd met veel licht en een moderne uitstraling. Dankzij een glazen schuifpui kunt u altijd, ongeacht het weer, genieten van het buitenleven en uw tuin.

Bij Madozon bieden we verschillende soorten glaswanden in verschillende afmetingen aan. Ook glazen schuifwanden op maat behoren tot de mogelijkheden. Madozon levert haar glazen schuifwanden inclusief montage. Zo hoeft u de wand niet zelf te plaatsen.

Wilt u meer weten over de glaswanden van Madozon? Over bijvoorbeeld de kosten van een glaswand of over de mogelijkheden voor een overkapping met glazen wand? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Bekijk onze Glazen schuifwandprojecten

Verano lamellendak, screens en glaswanden

Glazen schuifwanden Vroomshoop

Glazen schuifwanden in Den Ham

Glaswanden Markelo

Veelgestelde vragen


Een glazen schuifwand bestaat uit glazen panelen die volledig verschuifbaar en in één hoek te plaatsen zijn. Hierdoor kunt u genieten van een afgesloten ruimte bij slecht weer, maar kunt u de wanden ook helemaal openschuiven bij mooi weer.

Bij Madozon vindt u de glazen schuifwanden van zowel Verasol als Weinor. De glazen schuifwanden van Verasol zijn verkrijgbaar in drie verschillende productlijnen: de Greenline, Profiline en Cube.

Bij Madozon heeft u de keuze tussen glazen schuifwanden van Verasol en van Weinor. Van beide merken worden de glazen wanden op maat gemaakt en zijn daardoor toepasbaar in iedere situatie. Het glas bestaat altijd uit gehard veiligheidsglas, is 100% transparant en is verkrijgbaar in 8 of 10 mm dik glas.

Een glazen schuifwand is zeer geschikt onder uw veranda om langer te kunnen genieten van het buitenleven. Het grote voordeel van een glazen schuifwand is dat u altijd een vrij gevoel en volledig uitzicht behoudt op de omgeving dankzij het 100% transparante glas. Daarnaast zijn onze systemen makkelijk te bedienen door middel van het schuifsysteem. Onze glazen schuifwanden zijn vrijwel in iedere situatie toepasbaar.

Bij het kiezen van de juiste glazen schuifwand is het van belang dat u op de hoogte- en breedtemaat let van de schuifwand en op de ruimte het product wordt geplaatst. Afhankelijk van de situatie wordt het aantal sporen bepaald. Hierna kunt u de opties en accessoires samenstellen.

De Verasol Greenline glazen schuifwand is verkrijgbaar vanaf €315,- per verstrekkende meter, de Profiline vanaf €529,- en de Cube vanaf €693,-. De prijzen van de Weinor glazen schuifwand zijn op aanvraag.

Een glazen schuifwand systeem bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 8 of 10 mm dik gehard veiligheidsglas;
  • Een bovengeleider en onderrail met geïntegreerde waterafvoer
  • Aluminium glasprofiel met dubbel gelagerde wielen
  • Optioneel: een funderingskoker voor een goede basis
  • Diverse uitbreidingsopties zoals tochtstrippen, cilindersloten en deurgrepen zijn mogelijk.

De glazen schuifwanden zijn maatwerk, waardoor de afmetingen variëren. De glazen schuifwanden van Verasol kunnen op maat gemaakt worden vanaf 2 meter tot maximaal 6 meter breed bij 2,1 tot 2,2 meter zijn. De afmetingen van de w17 glazen schuifwand van Weinor zijn maximaal 6,6 bij 2,8.

De glazen panelen kunnen 8 of 10 mm dik zijn.

De glazen schuifwanden zijn zeer eenvoudig te onderhouden. U kunt de glazen panelen zelf wassen met een zachte borstel die niet krast en een geschikt wasmiddel. Maar u kunt hier ook een glazenwasser voor inzetten.

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig.

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering