Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Elektrisch zonnescherm Lochem

Elektrisch zonnescherm Lochem

Een elektrisch zonnescherm is de ideale vorm van zonwering voor uw woning in Lochem of omgeving. Hiermee controleert u de temperatuur in huis en zorgt u dat het binnen te allen tijde aangenaam blijft.

Elektrisch zonnescherm Lochem

Een elektrisch zonnescherm is de ideale vorm van zonwering voor uw woning in Lochem of omgeving. Hiermee controleert u de temperatuur in huis en zorgt u dat het binnen te allen tijde aangenaam blijft. Met deze vorm van zonwering geniet u langer van het mooie weer. Verder geeft een elektrisch zonnescherm ook sfeer aan uw terras en beschermt u het interieur van uw woning tegen uv-stralen. Automatische zonwering is uitermate comfortabel en een handige en veelzijdige toevoeging, bovendien bedient u het eenvoudig met een druk op de knop.

Verschillende elektrische zonneschermen voor uw woning in regio Lochem

Elektrische zonneschermen zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een elektrisch zonnescherm met dichte cassette, elektrisch zonnescherm met semi-cassette, een zonnescherm met open constructie en een elektrisch zonnescherm met volant. Hieronder vertellen we u meer over de verschillende modellen. Indien u de verschillen in de praktijk wilt ervaren, bent u van harte welkom in onze showroom in Rijssen.

Elektrisch zonnescherm met een dichte cassette

Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette kan de behuizing volledig dicht. Het zonnescherm is optimaal beschermd tegen weer en wind. De armen van de zonwering verdwijnen volledig in de behuizing.

Elektrisch zonnescherm met semi-cassette

Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette valt het zonweringsdoek, als het zonnescherm ingeklapt is, onder de bovenkant van de behuizing. De knikarmen bevinden zich dan buiten de cassette. De cassette is aan de onderkant gedeeltelijk open.

Zonnescherm met open constructie

De open constructie maakt dat het doek en de knikarmen worden blootgesteld aan weersinvloeden. Dit type zonnescherm kan in het Nederlandse klimaat bijvoorbeeld wel goed geplaatst worden onder een overhangend dak, zodat het toch beschermd is tegen het weer.

Elektrisch zonnescherm met volant

Naast een centraal doek heeft dit type zonnescherm met knikarm nog een volant aan de voorlijst. Een volant is een tweede doek met een eigen motor. Deze motor kunt u apart aansturen om extra bescherming tegen licht en warmte te creëren wanneer dit op uw wensenlijstje staat.

Automatiseer met een Somfymotor

Wanneer u een voorkeur heeft voor een gemakkelijke systeem, is automatisering interessant voor u. Hier komt het merk Somfy om de hoek kijken. Dankzij hun oplossingen bestuurt bestuurt u niet alleen uw elektrische zonnescherm, maar ook de verlichting en verwarming op uw terras in Lochem of elders via uw smartphone of met een Somfy afstandsbediening.

Bent u benieuwd welk type zonnescherm het beste bij uw wensen voor uw woning of terras past? Maak dan direct een afspraak met onze specialist in de showroom van Madozon Rijssen. Vraag ook gerust een offerte aan om een prijsindicatie te krijgen.

Lamellendak Lochem
Lamellendak Lochem

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Lochem
Vrijstaande zonwering Lochem

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Lochem
Buitenjaloezieën Lochem

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Lochem
Rolluiken Lochem

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Lochem
Pergolazonwering Lochem

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Lochem
Veranda zonwering Lochem

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Lochem
Markiezen Lochem

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Lochem
Uitvalscherm Lochem

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Lochem
Terrasscherm Lochem

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Lochem
Screens Lochem

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering