Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Elektrisch zonnescherm Haaksbergen

Elektrisch zonnescherm Haaksbergen

Met een elektrisch zonnescherm op het terras geniet u langer van het mooie weer vanuit uw tuin in Haaksbergen. Het is namelijk aangenaam vertoeven buiten onder het scherm. Madozon Zonwering in Rijssen voorziet u graag van een zonnescherm dat aan al uw wensen voldoet.

Elektrisch zonnescherm Haaksbergen

Met een elektrisch zonnescherm op het terras geniet u langer van het mooie weer vanuit uw tuin in Haaksbergen. Het is namelijk aangenaam vertoeven buiten onder het scherm. Madozon Zonwering in Rijssen voorziet u graag van een zonnescherm dat aan al uw wensen voldoet. Zo geeft een elektrisch zonnescherm uit ons assortiment de sfeer aan uw terras die u wenst. Verder zorgt het ervoor dat het in huis behaaglijker is en dat uw interieur beschermd is tegen uv-stralen. Automatische zonwering is daarnaast uitermate comfortabel en een handige en veelzijdige toevoeging, eenvoudig te bedienen met een druk op de knop.

Weet u al welk type elektrisch zonnescherm u wilt in uw tuin in Haaksbergen?

Een elektrisch zonnescherm bestaat uit meerdere varianten, zoals een elektrisch zonnescherm met dichte cassette, elektrisch zonnescherm met semi-cassette, een zonnescherm met open constructie en een elektrisch zonnescherm met volant. Hieronder vertellen we u meer over de verschillende modellen en in onze showroom presenteren we de modellen en kunt u de verschillen ervaren.

Elektrisch zonnescherm met een dichte cassette

Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette kan de behuizing volledig dicht. Het zonnescherm is optimaal beschermd tegen weer en wind. De armen van de zonwering verdwijnen volledig in de behuizing.

Elektrisch zonnescherm met semi-cassette

Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette valt het zonweringsdoek, als het zonnescherm ingeklapt is, onder de bovenkant van de behuizing. De knikarmen bevinden zich dan buiten de cassette. De cassette is aan de onderkant gedeeltelijk open.

Zonnescherm met open constructie

De open constructie maakt dat het doek en de knikarmen worden blootgesteld aan weersinvloeden. Dit type zonnescherm kan in het Nederlandse klimaat bijvoorbeeld wel goed geplaatst worden onder een overhangend dak, zodat het toch beschermd is tegen het weer.

Elektrisch zonnescherm met volant

Naast een centraal doek heeft dit type zonnescherm met knikarm nog een volant aan de voorlijst. Een volant is een tweede doek, dat een eigen motor heeft. Deze motor kunt u apart aansturen om extra bescherming tegen licht en warmte te creëren wanneer wenselijk.

Automatisering met een Somfymotor

Kies voor gemak met de automatisering van Somfy. Bestuur niet alleen uw elektrische zonnescherm, maar ook de verlichting en verwarming op uw terras via uw smartphone of met een Somfy afstandsbediening.

Maak een afspraak in onze showroom

Wenst u advies welk type elektrisch zonnescherm het beste aansluit bij uw woning of terras in Haaksbergen of omgeving past? Maak dan direct een afspraak met onze specialist in de showroom van Madozon te Rijssen. Hier vindt u naast onze zonneschermen ook andere vormen van zonwering, van screens tot rolluiken. Kortom; u heeft opties te over bij ons.

Lamellendak Haaksbergen
Lamellendak Haaksbergen

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Haaksbergen
Vrijstaande zonwering Haaksbergen

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Haaksbergen
Buitenjaloezieën Haaksbergen

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Haaksbergen
Rolluiken Haaksbergen

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Haaksbergen
Pergolazonwering Haaksbergen

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Haaksbergen
Veranda zonwering Haaksbergen

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Haaksbergen
Markiezen Haaksbergen

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Haaksbergen
Uitvalscherm Haaksbergen

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Haaksbergen
Terrasscherm Haaksbergen

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Haaksbergen
Screens Haaksbergen

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering