Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Elektrisch zonnescherm Gorssel

Elektrisch zonnescherm Gorssel

Is een elektrisch zonnescherm precies datgene wat u zoekt voor de tuin van uw woning in Gorssel? Dan bent u bij Madozon Zonwering in Rijssen aan het juiste adres. Onze automatische zonwering biedt u enorm veel voordelen. Met een elektrisch zonnescherm op het terras geniet u langer van het mooie weer.

Elektrisch zonnescherm Gorssel

Is een elektrisch zonnescherm precies datgene wat u zoekt voor de tuin van uw woning in Gorssel? Dan bent u bij Madozon Zonwering in Rijssen aan het juiste adres. Onze automatische zonwering biedt u enorm veel voordelen. Met een elektrisch zonnescherm op het terras geniet u langer van het mooie weer. Buiten onder het scherm is het aangenaam vertoeven. Een elektrisch zonnescherm geeft sfeer aan uw terras. In huis is het behaaglijker en u beschermt uw interieur tegen uv-stralen. Automatische zonwering is uitermate comfortabel en een handige en veelzijdige toevoeging, eenvoudig te bedienen met een druk op de knop.

Welk elektrisch zonnescherm wilt u aan uw woning in Gorssel?

Een elektrisch zonnescherm bestaat uit meerdere varianten zoals een elektrisch zonnescherm met dichte cassette, elektrisch zonnescherm met semi-cassette, een zonnescherm met open constructie en een elektrisch zonnescherm met volant. Hieronder vertellen we u meer over de verschillende modellen en in onze showroom presenteren we de modellen en kunt u de verschillen ervaren.

Elektrisch zonnescherm met een dichte cassette

Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette kan de behuizing volledig dicht. Het zonnescherm is tegen weer en wind optimaal beschermd. De armen van de zonwering verdwijnen volledig in de behuizing.

Elektrisch zonnescherm met semi-cassette

Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette valt het zonweringsdoek, als het zonnescherm ingeklapt is, onder de bovenkant van de behuizing. De knikarmen bevinden zich dan buiten de cassette. De cassette is aan de onderkant gedeeltelijk open.

Zonnescherm met open constructie

De open constructie maakt dat het doek en de knikarmen worden blootgesteld aan weersinvloeden. Dit type zonnescherm kan in het Nederlandse klimaat bijvoorbeeld wel goed geplaatst worden onder een overhangend dak, zodat het toch beschermd is tegen het weer.

Elektrisch zonnescherm met volant

Naast een centraal doek heeft dit type zonnescherm met knikarm nog een volant aan de voorlijst. Een volant is een tweede doek, dat een eigen motor heeft. Deze motor kunt u apart aansturen om extra bescherming tegen licht en warmte te creëren wanneer wenselijk.

Automatisering met een Somfymotor

Kies voor gemak met de automatisering van Somfy. Bestuur niet alleen uw elektrische zonnescherm, maar ook de verlichting en verwarming op uw terras in Gorssel of omgeving via uw smartphone of met een Somfy afstandsbediening.

Maak een afspraak in onze showroom

Benieuwd welk type zonnescherm het beste bij uw wensen voor uw woning of terras past? Maak dan direct een afspraak met onze specialist in de showroom van Madozon te Rijssen. Wij helpen u van A tot Z bij de keuze van het ideale elektrisch zonnescherm voor uw woning in of nabij Gorssel.

Lamellendak Gorssel
Lamellendak Gorssel

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Gorssel
Vrijstaande zonwering Gorssel

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Gorssel
Buitenjaloezieën Gorssel

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Gorssel
Rolluiken Gorssel

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Gorssel
Pergolazonwering Gorssel

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Gorssel
Veranda zonwering Gorssel

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Gorssel
Markiezen Gorssel

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Gorssel
Uitvalscherm Gorssel

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Gorssel
Terrasscherm Gorssel

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Gorssel
Screens Gorssel

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering