Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Elektrisch zonnescherm Goor

Elektrisch zonnescherm Goor

Wilt u uw woning upgraden met een elektrisch zonnescherm en zoekt u een specialist hierin in de omgeving van Goor? Ontdek dan wat Madozon voor u kan betekenen. Met onze toepassingen geniet u van automatische zonwering.

Elektrisch zonnescherm Goor

Wilt u uw woning upgraden met een elektrisch zonnescherm en zoekt u een specialist hierin in de omgeving van Goor? Ontdek dan wat Madozon voor u kan betekenen. Met onze toepassingen geniet u van automatische zonwering. Een elektrisch zonnescherm op het terras zorgt er tevens voor dat u langer plezier beleeft van het mooie weer. Buiten onder het scherm is het aangenaam vertoeven, maar ook in huis is het goed te doen. Extra meevaller is dat u uw interieur beschermt tegen uv-stralen. Automatische zonwering is uitermate comfortabel en een handige en veelzijdige toevoeging. U hoeft er bovendien bijna niks voor te doen, want het is te bedienen met een druk op de knop.

Opties genoeg op het gebied van elektrische zonneschermen

U heeft voor uw woning in regio Goor verschillende opties als u een elektrisch zonnescherm wilt laten realiseren. Voorbeelden hiervan zijn onder meer een elektrisch zonnescherm met dichte cassette, elektrisch zonnescherm met semi-cassette, een zonnescherm met open constructie en een elektrisch zonnescherm met volant. Hieronder vertellen we u meer over de verschillende modellen. Indien u ze met eigen ogen wilt zien, kunt u ook altijd naar onze showroom in Rijssen komen.

Elektrisch zonnescherm met een dichte cassette

Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette kan de behuizing volledig dicht. Het zonnescherm is optimaal beschermd tegen weer en wind. De armen van de zonwering verdwijnen volledig in de behuizing.

Elektrisch zonnescherm met semi-cassette

Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette valt het zonweringsdoek, als het zonnescherm ingeklapt is, onder de bovenkant van de behuizing. De knikarmen bevinden zich dan buiten de cassette. De cassette is aan de onderkant gedeeltelijk open.

Zonnescherm met open constructie

De open constructie maakt dat het doek en de knikarmen worden blootgesteld aan weersinvloeden. Dit type zonnescherm kan in het Nederlandse klimaat bijvoorbeeld wel goed geplaatst worden onder een overhangend dak, zodat het toch beschermd is tegen het weer.

Elektrisch zonnescherm met volant

Naast een centraal doek heeft dit type zonnescherm met knikarm nog een volant aan de voorlijst. Een volant is een tweede doek, dat beschikt over een eigen motor. Deze motor kunt u apart aansturen om extra bescherming tegen licht en warmte te creëren wanneer u dit nodig acht.

Automatisering met een Somfymotor

Kies voor gemak en ga voor Somfy automatisering. Hiermee bestuurt u niet alleen uw elektrische zonnescherm, maar ook de verlichting en verwarming op uw terras in of nabij Goor. Dit doet u zo via uw smartphone of met een Somfy afstandsbediening.

Benieuwd welk type zonnescherm het beste bij uw wensen voor uw woning of terras past? Maak dan direct een een afspraak met onze specialist in de showroom van Madozon Rijssen. Wij adviseren u graag op het gebied van zonwering. Van zonneschermen tot screens en shutters; u vindt ze bij ons.

Lamellendak Goor
Lamellendak Goor

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Goor
Vrijstaande zonwering Goor

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Goor
Buitenjaloezieën Goor

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Goor
Rolluiken Goor

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Goor
Pergolazonwering Goor

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Goor
Veranda zonwering Goor

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Goor
Markiezen Goor

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Goor
Uitvalscherm Goor

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Goor
Terrasscherm Goor

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Goor
Screens Goor

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering