Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Elektrisch zonnescherm Epse

Elektrisch zonnescherm Epse

Het ideale elektrisch zonnescherm voor uw woning in Epse, dat vindt u bij Madozon Zonwering in Rijssen! Met onze automatische zonwering is buitengenot gegarandeerd. Een elektrisch zonnescherm op het terras biedt u de mogelijkheid langer van het mooie weer te genieten.

Elektrisch zonnescherm Epse

Het ideale elektrisch zonnescherm voor uw woning in Epse, dat vindt u bij Madozon Zonwering in Rijssen! Met onze automatische zonwering is buitengenot gegarandeerd. Een elektrisch zonnescherm op het terras biedt u de mogelijkheid langer van het mooie weer te genieten. Buiten onder het scherm is het aangenaam vertoeven, daarbij geeft een elektrisch zonnescherm sfeer aan uw terras. In huis is het behaaglijker en u beschermt uw interieur tegen uv-stralen. Automatische zonwering is uitermate comfortabel en een handige en veelzijdige toevoeging, eenvoudig te bedienen met een druk op de knop. Aarzel dus niet langer en schaf een elektrisch zonnescherm voor uw woning in regio Epse aan!

Welk elektrisch zonnescherm plaatst u graag in uw tuin in Epse?

Een elektrisch zonnescherm bestaat uit meerdere varianten zoals een elektrisch zonnescherm met dichte cassette, elektrisch zonnescherm met semi-cassette, een zonnescherm met open constructie en een elektrisch zonnescherm met volant. Hieronder vertellen we u meer over de verschillende modellen en in onze showroom presenteren we de modellen en kunt u de verschillen ervaren.

Elektrisch zonnescherm met een dichte cassette

Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette kan de behuizing volledig dicht. Het zonnescherm is optimaal beschermd tegen weer en wind. De armen van de zonwering verdwijnen volledig in de behuizing.

Elektrisch zonnescherm met semi-cassette

Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette valt het zonweringsdoek, als het zonnescherm ingeklapt is, onder de bovenkant van de behuizing. De knikarmen bevinden zich dan buiten de cassette. De cassette is aan de onderkant gedeeltelijk open.

Zonnescherm met open constructie

De open constructie maakt dat het doek en de knikarmen worden blootgesteld aan weersinvloeden. Dit type zonnescherm kan in het Nederlandse klimaat bijvoorbeeld wel goed geplaatst worden onder een overhangend dak, zodat het toch beschermd is tegen het weer.

Elektrisch zonnescherm met volant

Naast een centraal doek heeft dit type zonnescherm met knikarm nog een volant aan de voorlijst. Een volant is een tweede doek, dat een eigen motor heeft. Deze motor kunt u apart aansturen om extra bescherming tegen licht en warmte te creëren wanneer wenselijk.

Automatisering met een Somfymotor

Somfy is een specialist in automatisering van zonneschermen. Hun systeem is enorm gebruiksvriendelijk en biedt u volop mogelijkheden. Zo bestuurt u niet alleen uw elektrische zonnescherm, maar ook de verlichting en verwarming op uw terras via uw smartphone of met een Somfy afstandsbediening.

Neem contact met ons op

Benieuwd welk type elektrisch zonnescherm het beste bij uw wensen voor uw woning of terras in Epse of omgeving past? Maak dan direct een afspraak met onze specialist in de showroom van Madozon te Rijssen.

Lamellendak Epse
Lamellendak Epse

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Epse
Vrijstaande zonwering Epse

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Epse
Buitenjaloezieën Epse

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Epse
Rolluiken Epse

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Epse
Pergolazonwering Epse

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Epse
Veranda zonwering Epse

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Epse
Markiezen Epse

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Epse
Uitvalscherm Epse

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Epse
Terrasscherm Epse

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Epse
Screens Epse

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering