Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Elektrisch zonnescherm Bathmen

Elektrisch zonnescherm Bathmen

Madozon Zonwering uit Rijssen is dé expert waar u moet zijn als u een elektrisch zonnescherm wilt kopen in regio Bathmen. Onze automatische zonwering biedt u volop voordelen. Met een elektrisch zonnescherm geniet u namelijk langer van het mooie weer. Buiten onder het scherm is het aangenaam vertoeven, bovendien geeft een elektrisch zonnescherm sfeer aan uw terras.

Elektrisch zonnescherm Bathmen

Madozon Zonwering uit Rijssen is dé expert waar u moet zijn als u een elektrisch zonnescherm wilt kopen in regio Bathmen. Onze automatische zonwering biedt u volop voordelen. Met een elektrisch zonnescherm geniet u namelijk langer van het mooie weer. Buiten onder het scherm is het aangenaam vertoeven, bovendien geeft een elektrisch zonnescherm sfeer aan uw terras. In huis is het behaaglijker en u beschermt uw interieur tegen uv-stralen. Automatische zonwering is uitermate comfortabel en een handige en veelzijdige toevoeging, eenvoudig te bedienen met een druk op de knop. Genoeg reden om uw woning in Bathmen of omgeving van een elektrisch zonnescherm te voorzien toch?

De opties als u een elektrisch zonnescherm voor uw woning in Bathmen wilt

Een elektrisch zonnescherm bestaat uit meerdere varianten zoals een elektrisch zonnescherm met dichte cassette, elektrisch zonnescherm met semi-cassette, een zonnescherm met open constructie en een elektrisch zonnescherm met volant. Hieronder vertellen we u meer over de verschillende modellen en in onze showroom presenteren we de modellen en kunt u de verschillen ervaren.

Elektrisch zonnescherm met een dichte cassette

Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette kan de behuizing volledig dicht. Het zonnescherm is tegen weer en wind optimaal beschermd. De armen van de zonwering verdwijnen volledig in de behuizing.

Elektrisch zonnescherm met semi-cassette

Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette valt het zonweringsdoek, als het zonnescherm ingeklapt is, onder de bovenkant van de behuizing. De knikarmen bevinden zich dan buiten de cassette. De cassette is aan de onderkant gedeeltelijk open.

Zonnescherm met open constructie

De open constructie maakt dat het doek en de knikarmen worden blootgesteld aan weersinvloeden. Dit type zonnescherm kan in het Nederlandse klimaat bijvoorbeeld wel goed geplaatst worden onder een overhangend dak, zodat het toch beschermd is tegen het weer.

Elektrisch zonnescherm met volant

Naast een centraal doek heeft dit type zonnescherm met knikarm nog een volant aan de voorlijst. Een volant is een tweede doek, dat een eigen motor heeft. Deze motor kunt u apart aansturen om extra bescherming tegen licht en warmte te creëren wanneer wenselijk.

Automatisering met een Somfymotor

Kies voor gemak met de automatisering van Somfy. Bestuur niet alleen uw elektrische zonnescherm, maar ook de verlichting en verwarming op uw terras via uw smartphone of met een Somfy afstandsbediening.

Maak kennis met ons assortiment

Benieuwd welk type elektrisch zonnescherm het beste bij uw wensen voor uw woning of terras in of nabij Bathmen past? Maak dan direct een afspraak met onze specialist in de showroom van Madozon te Rijssen. Hier vindt u ook andere vormen van zonwering, van screens tot carports.

Lamellendak Bathmen
Lamellendak Bathmen

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Bathmen
Vrijstaande zonwering Bathmen

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Bathmen
Buitenjaloezieën Bathmen

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Bathmen
Rolluiken Bathmen

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Bathmen
Pergolazonwering Bathmen

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Bathmen
Veranda zonwering Bathmen

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Bathmen
Markiezen Bathmen

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Bathmen
Uitvalscherm Bathmen

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Bathmen
Terrasscherm Bathmen

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Bathmen
Screens Bathmen

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering