Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Elektrisch zonnescherm Apeldoorn

Elektrisch zonnescherm Apeldoorn

Een gebruiksvriendelijk elektrisch zonnescherm, waarmee u uw tuin in Apeldoorn verrijkt? Dat vindt u bij Madozon Zonwering in Rijssen, dé specialist in zonwering. Met een elektrisch zonnescherm uit ons assortiment geniet u langer van het mooie weer.

Elektrisch zonnescherm Apeldoorn

Een gebruiksvriendelijk elektrisch zonnescherm, waarmee u uw tuin in Apeldoorn verrijkt? Dat vindt u bij Madozon Zonwering in Rijssen, dé specialist in zonwering. Met een elektrisch zonnescherm uit ons assortiment geniet u langer van het mooie weer. Buiten onder het scherm is het aangenaam vertoeven, verder geeft een elektrisch zonnescherm meer sfeer aan uw terras. In huis is het behaaglijker en u beschermt uw interieur tegen uv-stralen. Automatische zonwering is uitermate comfortabel en een handige en veelzijdige toevoeging, eenvoudig te bedienen met een druk op de knop.

Het ideale elektrisch zonnescherm voor uw woning in Apeldoorn

Bij de aanschaf voor een elektrisch zonnescherm aan uw woning in Apeldoorn heeft u keuze uit meerdere varianten. Kies bijvoorbeeld voor een elektrisch zonnescherm met dichte cassette, elektrisch zonnescherm met semi-cassette, een zonnescherm met open constructie en een elektrisch zonnescherm met volant. Hieronder vertellen we u meer over de verschillende modellen en in onze showroom presenteren we de modellen en kunt u de verschillen ervaren.

  • Elektrisch zonnescherm met een dichte cassetteBij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette kan de behuizing volledig dicht. Het zonnescherm is optimaal beschermd tegen weer en wind. De armen van de zonwering verdwijnen volledig in de behuizing.
  • Elektrisch zonnescherm met semi-cassetteBij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette valt het zonweringsdoek, als het zonnescherm ingeklapt is, onder de bovenkant van de behuizing. De knikarmen bevinden zich dan buiten de cassette. De cassette is aan de onderkant gedeeltelijk open.
  • Zonnescherm met open constructieDe open constructie maakt dat het doek en de knikarmen worden blootgesteld aan weersinvloeden. Dit type zonnescherm kan in het Nederlandse klimaat bijvoorbeeld wel goed geplaatst worden onder een overhangend dak, zodat het toch beschermd is tegen het weer.
  • Elektrisch zonnescherm met volantNaast een centraal doek heeft dit type zonnescherm met knikarm nog een volant aan de voorlijst. Een volant is een tweede doek, dat een eigen motor heeft. Deze motor kunt u apart aansturen om extra bescherming tegen licht en warmte te creëren wanneer wenselijk.

Automatisering met een Somfymotor

Kies voor gemak met de automatisering van Somfy. Bestuur niet alleen uw elektrisch zonnescherm, maar ook de verlichting en verwarming op uw terras in Apeldoorn of omgeving via uw smartphone of met een Somfy afstandsbediening. Zo maakt u het uzelf wel heel makkelijk!

Maak een afspraak in onze showroom

Benieuwd welk type zonnescherm het beste bij uw wensen voor uw woning of terras past? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak met onze specialist in de showroom van Madozon te Rijssen.

Lamellendak Apeldoorn
Lamellendak Apeldoorn

Lamellendaken van Madozon zijn verkrijgbaar in twee soorten, een lamellendak met kantelbare lamellen.

Meer informatie
Vrijstaande zonwering Apeldoorn
Vrijstaande zonwering Apeldoorn

Vrijstaande zonwering van Madozon kunt u op iedere gewenste plek in uw tuin plaatsen.

Meer informatie
Buitenjaloezieën Apeldoorn
Buitenjaloezieën Apeldoorn

Met buitenjaloezieën creëert u een mooie balans tussen privacy en openheid.

Meer informatie
Rolluiken Apeldoorn
Rolluiken Apeldoorn

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergolazonwering Apeldoorn
Pergolazonwering Apeldoorn

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Apeldoorn
Veranda zonwering Apeldoorn

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Apeldoorn
Markiezen Apeldoorn

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Apeldoorn
Uitvalscherm Apeldoorn

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Apeldoorn
Terrasscherm Apeldoorn

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Apeldoorn
Screens Apeldoorn

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering, uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering